Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
102
Tıklama
6
Öne Çıkarma
Bence Artık Kılıçdaroğlu'nun İstifa Etmesi Lazım
A
11 ay
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bir muhalif olarak ; öhh be kardeşim 11 seçim kaybetmişsin insanda biraz yüz olur artık , millet seni desteklemiyor işte

Zaten ben en başından beri Mansur Yavaş'ın veya Ekrem İmamoğlu'nun aday olması gerektiğini savunanlardanım. Fakat sırf kılıçdaroğlunun imajı bozulmasın , oy kaybedilmesin diye çok renk vermedik , sessiz kaldık. Zaten çoğu muhalif böyle yaptı emin olun. Ama artık yeter dedecim sen emekli ol , torunlarını sev , partiyi genç ve dinamik kişilere bırak , gerçekten yeter.

Eğer imamoğlu veya yavaş aday gösterilseydi ilk turda bu iş zaten bitmişti. Hele ki yavaş aday olsaydı siler süpürürdü. Halkın tabanına inmeyi beceremediniz meral hanım o kadar uyardı , halkta araştırma yaptık dedi. Meral Akşener'e hak vermemek elde değil o da zaten ittifaktan ayrıldı.

Bir sonraki seçimi kazanmak istiyorsanız CHP'yi değiştirin. Genel başkan Ekrem İmamoğlu olabilir , bir sonraki CB seçimine yavaş kalır mı bilmiyorum şu an 68 yaşında ama yine imamoğlu adaylığını koyabilir. Mustafa Sarıgül partide daha aktif rol alabilir. Ümit özdağ ile kesinlikle ittifak yapılmalı teröre ve HDP ye kesin bir şekilde sert çıkılmalı. Partiye zarar veren canan , sezgin , tanju gibi isimler geri plana atılmalı. Bunlarıda mı biz söyleyek yani ?



0
11 ay
Teğmen

Etmiyor etmiyor etmiyor işte...

Bütün MYK'yı istifa ettirdi kendi etmiyor. Etmeyecekte. Ve muhalifler TIPIŞ TIPIŞ gidip oy vermeye devam ettikçede istifa etmeyecek.



-
11 ay
Yarbay

İstifa etmeyecek zaten istifa etsin de bay bay Kemal diye alay mı etsin AKPliler? Genel kurulda zaten aday olmayacak delegelere ise İmamoğlu’ nu işaret edecek bence.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

E
11 ay
Yüzbaşı

Chp'nin başına Fatih Sultan Mehmet gelsin, İyi Partinin başına Abdülahmid gelsin. İttifak kursunlar FSM aday olsun yine kazanamazlar.

İnsanlar kitlesel Cehaleti çok hafife alıyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.