Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
190
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Türk Telekom eSüper Lig'inde Galatasaray şampiyon oldu
T
11 ay
Moderatör
Konu Sahibi

Türk Telekom eSüper Lig'inde Galatasaray şampiyon oldu
Spor Toto Süper Lig kulüplerinin FIFA 23 eSpor takımlarıyla oynanan Türk Telekom eSüper Lig’inde sezon sona erdi. EA Sports tarafından onaylanan 20 resmi ligden biri olan Türk Telekom eSüper Lig’ini Galatasaray kazandı.



Ayrıca Bkz.GTA 6'da saç ve sakallar zamanla dinamik olarak büyüyecek



Galatasaray, Büyük Final adı verilen play-off etabında Trabzonspor’a karşı beş maçtan üç galibiyet alarak lig şampiyonluğunu elde etti. Final maçı ESA Arena’da seyircili bir şekilde oynandı ve Tivibu Spor kanalında canlı olarak yayınlandı. Galatasaray’ın bu sezonki maçlarını eSpor oyuncusu Kaan Tüzün oynadı. Galatasaray ve Trabzonspor takımları FIFA Global Series’de Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandı.



Türk Telekom eSüper Lig'inde Galatasaray şampiyon oldu
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından hayata geçirilen eSüper Ligi bu sene ilk kez düzenlendi. eSüper Lig’inin eSpor dünyasında önemli turnuvalar arasında yer alması hedefleniyor. Ligin yeni sezonu 20 takımla Kasım ayında başlayacak. Maçlar Tivibu Spor, Tivibu Spor YouTube kanalı ve Tivibu Spor Twitch kanallarından canlı olarak yayınlanacak.



https://twitter.com/TFF_Org/status/1664004335087280129



 Haberi Portalda Gör

Her yerde şampiyon Galatasaray
Yoruma Git
Guest-0BE81412F - 11 ay +7
G
11 ay
Teğmen

Her yerde şampiyon Galatasaray





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0BE81412F -- 1 Haziran 2023; 16:0:30 >


D
11 ay
Yarbay

Tebrik ederiz not:Aboubakarspor



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.