Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
614
Tıklama
4
Öne Çıkarma
Xiaomi 14 Pro render görüntüleri paylaşıldı: İşte tasarımı
A
11 ay
Yarbay
Konu Sahibi

Xiaomi 14 Pro render görüntüleri paylaşıldı: İşte tasarımı
Kullanıcılar tarafından merakla beklenen Xiaomi 14 serisi hakkında yeni sızıntılar duymaya devam ediyoruz. Öyle ki yeni akıllı telefonların, özellikle donanım tarafında güçlü yükseltmeler alacağını öğrendik. Son olarak Xiaomi 14 Pro'nun tasarımı gösteren yeni render görüntüleri paylaşıldı.



Xiaomi 14 Pro render görüntüleri paylaşıldı



Paylaşılan görüntülere baktığımızda, Xiaomi 14 Pro'nun daha ince çerçeveler ve dört taraftan kavisli ekrana sahip olacağını görüyoruz. Ön tarafta selfie ve görüntülü görüşmeler için kamera deliği korunurken, cihazın güç ve ses tuşları sağ tarafa konumlandırılmış. Ayrıca amiral gemisi telefonun biri düz, diğeri ise kavisli ekranlı olmak üzere iki versiyona sahip olacağı belirtiyor. Yeni görüntüler ise muhtemelen ikinci sürüme ait.



Xiaomi 14 Pro render görüntüleri paylaşıldı: İşte tasarımı
Xioami 14 Pro'nun özelliklerine gelirsek, amiral gemisi cihazın her sene olduğu gibi yeni nesil Snapdragon 8 serisi ile vitrine çıkması bekleniyor. Öyle ki yakın zamanlı bir sızıntı, cihazın gerçekten de Snapdragon 8 Gen 3 ''SM8650'' yongasına sahip olacağını doğruladı.



Xiaomi 14 Pro beklenen özellikler



Bilmeyenler için TSMC'nin 4nm sürecini temel alacak Snapdragon 8 Gen 3, 3,72 GHz Cortex X4 performans çekirdeği, büyük Cortex A715 çekirdeği ve Cortex A515 verimlilik çekirdekleri dahil olmak üzere Adreno 750 GPU'dan güç alacak. Sızdırılan Geekbench 6 testleri ise, işlemcinin 2563 ve 7256 puana sahip olacağını bizlere gösterdi.



Xiaomi 14 Pro render görüntüleri paylaşıldı: İşte tasarımı
Ufak bir kıyaslama ile bu skorun, selefinden yüzde 30 daha yüksek bir performansa işaret ettiğini söyleyebiliriz. Öyle ki 6275 puana ulaşan Apple A16'yı bile geride bırakıyor. 



Ayrıca Bkz.MIUI 14 güncellemesi alacak yeni Xiaomi telefonlar açıklandı: İşte liste



Bildirilenlere göre Xiaomi 14 Pro, 90W/120W kablolu ve 50W kablosuz şarj destekli 5.000mAh pil kapasitesi ile vitrine çıkacak. Kamera bölümünde ise WLG High-Lens sensörler de dahil olmak üzere önemli yükseltmeler içerecek. Merakla beklenen Xiaomi 14 ailesinin Kasım 2023 civarında piyasaya sürülmesi bekleniyor.




Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/05/27/xiaomi-14-pro-render-leak/

 Haberi Portalda Gör

S
11 ay
Yüzbaşı

alt cerceve hic bir zaman o resimdeki gibi olmayacak alt üst hele hele hiç eşit olmayacak kandırma bir resim gibi geliyor bana



Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
11 ay
Yarbay

xiaomi'nin arayüzünü ve çok fazla tema, font, ikon çeşitliliğini sevdim. diğer özellikleri hoşuma gitmedi, kalitesiz olduğunu çok fazla hissetiriyor. çerçeve güzel gözüküyor ama aklıma 10 yıldır her sene çıkacak olan iphone ekranı geldi, onun gibi olmasın.

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >



V
11 ay
Yarbay

Apple için belki gerçek olabilir söylediğiniz için ama alt çerçeve gayet de öyle olacak.





Bu mesajda bahsedilenler: @spencermilas
B
11 ay
Teğmen

Şu arka kapak tasarımı da değişirse on numara olur.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

D
11 ay
Yarbay

Güzel gözüküyor uzaktan bi de yakından bakmak gerek



W
11 ay
Yüzbaşı

Kavisli ekran güzel gözüküyor ama ekran jelatini kılıf vs ülkemiz için kullanışlı değil



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

M
11 ay
Yarbay

şayominin git gide iphone a benzemesi gerçeği



D
11 ay
Yarbay

Çerçevesiz tasarım



K
11 ay
Yarbay

İnanılmaz değişmiş. 13 ile aralarında zerre benzerlik yok.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.