Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
43
Cevap
1749
Tıklama
5
Öne Çıkarma
Cevap: iPhone 15 Pro Max kamerası hayal kırıklığı olabilir: İşte yeni bilgiler (3. sayfa)
M
11 ay
Yarbay

polemik yapmıyordum ki hocam sakin ol :) bu testin aynısını 11 pro vs 14 pro yaptım bende aynı sonuçları aldım ama sorun şu ki ios 15'ten beri ios'tayım ve 15 işletim sistemi 16'dan daha performanslıydı bunu oturup kabul etmek lazım etmiyorsan fanatiksin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @brstkn9190
G
11 ay
Binbaşı

o dediğin ayrı birşey. Bazı iOS sürümleri sorunlu olur tüm cihazlara yansır. iOS 16’nın 15’ten daha sorunlu olduğu bilinen birşey zaten. Ama bu bilinçli olarak cihazlar yavaşlasın da millet üst model iPhone alsın diye yapılan birşey değil. Görüldüğü gibi en tepe model ile 2 nesil önceki arasında bile kayda değer performans farkı olmuyor. iOS 16 mükemmel bir sürüm diyen yok zaten hala rayına oturmadı her modelde farklı farklı buglar var hatta gözlediğim kadarıyla enteresan bir şekilde iOS 16 iPhone 12 serisinde nispeten daha optimize çalışıyor 14 serisinde ise daha fazla sorunlar görülüyor. Çok güzel fiyata kapalı kutu 14 pro denk getirdim muhtemelen de yarın 12’den geçiş yaparak satın alacağım ama 14 serisinin 12 serisine göre daha sorunlu olması biraz ürkütmüyor değil.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @MonacoDoom
K
11 ay
Yarbay

Ya işte biz yine Elma'ya torpil geçelim de yenilik diyelim. Pardon... İnnovasyon...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @MonacoDoom
D
11 ay
Yarbay

Kamera değil de insancıl ağırlıkta olsun cep aşağı inmesin yoksa dayılar gibi kemer kılıfı alıcaz ama o da yok kaç kılıfçı dolaştım 14 pro max kemer kılıfı yok



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.