Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
23
Cevap
528
Tıklama
4
Öne Çıkarma
Cevap: Fantastic Four filminin kadrosu ortaya çıktı: Margot Robbie Marvel’a katılıyor (2. sayfa)
Z
11 ay
Yarbay

Bu kadında her taşın altından çıkıyor, zenci oyuncuyu mecbur koydular, diğer türlü 4 tane beyaz oyuncu günümüz şartlarında bir filmde yan yana oynayamaz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
11 ay
Binbaşı

3 film 5 film değil. comics lerde var. çizgi serisinide izledim. ilk defa duymadım bu adamları ilk defa da görmedim. cocukluğumdan beri bildiğim bir karakter. tüm seride tüm karakterler beyazken bu adamın zenci meksikalı yada asyalı olması normal değil. birgün Atatürk belgeselinde zenci Atatürk görürsen ağlama burada.

içine ettiler iyice zenci stromptroper asyalı terminator filan


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mutercim
M
11 ay
Yüzbaşı

Saçmalama. Ben Grimm'le Atatürk'ü karşılaştıracak kadar zıvanadan çıktıysan artık sana nasıl cevap vereyim kardeşim. Biri kurgusal Amerikalı çizgi roman karakteri, diğeri tarihe mal olmuş Türk devlet adamı.

Ya asyalı terminatör neden olmasın. Terminatörlerin amacı topluma karışmak değil mi? Asya'da terminatörlük yapacaksa mesela aleti beyaz mı yapsınlar? Ya da zenci stormtrooper niye olmasın? Kaç tane stormtrooper'ı miğfersiz gördün orijinal üçlemede? Ne biliyorsun heriflerin ırkını? Ağzınızdan çıkanı kulağınız duymuyor, yemin ederim. Ondan sonra fikrini söyledi diye arkadaş ırkçı mı oldu. Hayır, arkadaş ırkçı zaten, ırkçı fikrini söylediği zaman bak kardeşim bu fikrin ırkçı diyoruz.

Bir daha söylüyorum: bu öyküler bu adamların fikri mülkiyeti. İstedikleri boku yerler. İsterlerse hepsini penguen yaparlar. SİZE NE? Onların toplumunda bir sürü zenci, bir sürü Asyalı, bir sürü hispanik var. Onlara da hitap etmek istemeleri gayet normal. Tüm dünya Türkiye gibi tek renk değil.




Bu mesajda bahsedilenler: @ahmet1905_47
D
11 ay
Yarbay

Kadroyu kim hazırladı acaba



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.