Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
340
Cevap
7788
Tıklama
8
Öne Çıkarma
Cevap: Fatih Erbakan: Gençlerimizi deizm, ateizm ve eşcinsellik gibi felaketlerden koruyacağız. (19. sayfa)
S
12 ay
Yarbay

quote:

LGBT'yi kötüleyip arka planda emmeli gömmeli olanlar kimler, aktif gay ve travesti dostları olanlar kimler, herkes biliyor merak etme sen.

Valla herkes ilgi ve merak alanındaki konular hakkında bilgi sahibidir. Ben bu tip konularla ilgilenmediğim ve merak da etmediğim için sizin gibi magazinini de takip etmiyorum. Herkesin midesi aynı genişlikte olmayabilir. Şu konuları böyle iştahla konuşmak yerine keşke özel hayatınızın içinde bıraksanız...

Buradan da anlayabilirsin ki kimsenin özel hayatında ne halt ettiğiyle ilgilenmiyoruz. Özel hayatlarında ne yaptıklarını duymadıktan sonra kim kime neyin baskısını yapacak? Yok baskı varmış da lgbt ondan ortaya çıkmış. Milyonlarca karı kocanın evinde ne yaptığını duyuyor muyuz? Yok. O zaman bu saydığın sıfatlardakilerin yaptıklarını niye zorla insanların gözüne sokuyorsunuz? Mesele bu.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @zotacing
S
12 ay
Yarbay

Lgbt hareketinin amacı, eşcinsel evlilik gibi şeyleri anayasaya sokarak resmiyet kazandırma çabasıdır. Dışlanma vs diyerek ortaya çıkmadı bu ideoloji.

İkincisi, eşcinsel bir kişinin sınırlarını ne belirleyecek? Kendisi gibi birilerini bulursa onlarla anlaşabilir, özel hayatlarında da iş görebilirler ki bunla zaten kimse ilgilenmez çünkü haberi olmaz. Ama eşcinsel olmayan bir kadın ya da erkeğe hallenirlerse, bu tercihlerini zorla insanların gçzüne sokmaya çalışırlarsa tepki görmeleri gayet doğaldır. Ki zaten böyle oluyor.

Lgbt olayı ve şu konuda ürettiğiniz sözde mağduriyetler tamamen kamuflaj amaçlıdır ve yalandır. Zorla insanların gözüne sokuluyor, ondan sonra da "niye tepki veriyorsun" diye linçleniyor insanlar. Bu hangi konuda olsa aynısı olur.

Lgbt adı altında en büyük faşistlik yapılıyor, bundan hoşlanmayan ya da doğru bulmayan insanlar ki bunlar özellikle tanınmış insanlarsa saldırıya uğrayıp kariyerleri bitiriliyor. Destek vermeyen siyasilerden şirketlere hepsi hedef oluyor. Aynısı din için yapılsa "faşizm" diye yeri göğü inletirdiniz. Bu düpedüz faşizm değil de nedir?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Sirkadyen
E
11 ay
Yüzbaşı

Tarikatlerden de koruyun.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
11 ay
Yüzbaşı

Hu hu
https://twitter.com/ismailcankaya_/status/1664677485630324756?s=20



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
11 ay
Yüzbaşı

Herkes 1 harf üzerinden önerge sunsun



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
11 ay
Yüzbaşı

Aynen hiç tarikaterden koruması gerektiğinden bahsetmiyor laik bir ulkedesin tarikatlerin kontrol altina alinmasi gerekiyor, belirttigi zorunlu kuran ogrenme dersi, neden zorunlu olsun öğrenmek isteyen seçmeli yaparsin öğrenir, hangi çağlayı hala zorlama iş yapmaya çalışıyorlar, zorlama yapılacaksa bu güzel Türkçe öğrenmek için Türkçenin zorunluluğu, çocuklara ilk okul döneminde davranış eğitimi verilebilir..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevzat.Yildiz -- 4 Haziran 2023; 10:58:4 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @EvMüdüresiii
2
11 ay
Yarbay

homoseksüel olmakla dinin ilişkisini anlayamadım. Erbakan Cumhurbaşkanı olsa ülkede homoseksüellik bitecek mi? Ben bir kaç şeriatla yönetilen ülkede bulundum. İstediğin kadar kız satın alabildiğin ülkelerde dahi homoseksüelik çok yaygın. Bu doğuşla gelen bir şey. aynı cinsten gelen birisine ilgi duymak. zaten osmalılar dönemindede homoseksüellik çol yaygınmış. Bunu bir kaç kitapta okudum. Mesela oğlancılık o kadar yaygınmış ki. Ülkede bulunan yabancılar istediği kadınları elde edebiliyorlarmış. Adam bunu yazdığı kitapta yazmış.
yani Erbakan bey nasıl oacak bu iş gerçekten merak ettim. Zaten bir şeyi ne kadar yasak edersen o kadar fazla ilgi çeker. içki yasak olan müslüman ülkelerde her evde alkol yapımı çok yaygındır.



P
11 ay
Yüzbaşı

O zaman senin mantığınla 28 Şubat döneminde Müslümanlara da haksızlık yapılmadı. Herkes evinde namazını kılıyor, orucunu tutuyordu, camiye bile gidiyorlardı. Tercihlerini zorla insanların gözüne sokmaya çalıştıkları için tepki gördüler diye düşünüyor olabilirsin :)

Sen kendin diyorsun ki kendi gibilerle ilişki yaşayabilir. Madem öyle, sen bir hukuk devletisin, evliliğin, resmi nikâhın manası nedir? İlişkiyi hukuken tanır devlet, mirasti bilmem neydi hak tanır evlenen çifte.

Arkadaş bakın, gidin bu güruhtan bir insanla bir 5 dk sohbet edecek olgunluğu gösterin. Bu insanlar yaradılıştan böyle. Bir Türk'ün Kürt'ten, Kürt'ün Ermeni'den, Ermeni'nin Gürcü'den hoşlanmama hakkı nasıl yoksa, bu insanların yaradilisindan da bizlerin hoşlanmama hakkı yok.

Ha bir insanın yasayisindan, giyiminden, siyasi seçiminden hoslanmayabilirsin. Bu lgbt insanlar için de geçerli. Yürüyüşlerinden vs hoslanmayabilirsin. Kılık kıyafetlerinden. Ama hedef gösteremezsin. Şu anda hayatları tehlike altında bu insanların. Siyasiler kazandığı seçimin ardından bu insanlara nefret kusuyor. O kadar uzun boylu değil.

Adaletse hepimize adalet. Birimize değil.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Sonic.Storm
G
11 ay
Yüzbaşı

Cinsel tercihleri ve inanç özgürlüklerini sorgulamak mi gericilik değil?
O halde hükümet değişince kendi ideolojisini yansıtır ve dayatirsa size haktır.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ayzeb
G
11 ay
Yüzbaşı

Sen bu cümlelerin savunucusu olarak bu asrın adami falan değilsin. Geçtiğimiz yüzyılın da adamı değilsin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ayzeb
S
11 ay
Yarbay

LGBT+ hareketinin başlangıç noktası ABD'de yaşanan Stonewall ayaklanmalarıdır sebebi de bal gibi ayrımcılık ve toplumdan dışlanmadır. Konu hakkında gram fikriniz yok gelip buralarda ahkam kesmeyin, kesecekseniz de gidin konu hakkında doğru bilgi edinin.




Bu mesajda bahsedilenler: @Sonic.Storm
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.