Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
85
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Lise temalı aksiyon oyunu Troublemaker: Raise Your Gang 31 Mart'ta geliyor
M
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

 
 
Yayıncı Freedom Games ve geliştirici Gamecom Team, lise temalı dövüş unsurlarına sahip rol yapma oyunu Troublemaker: Raise Your Gang'ın 31 Mart'ta Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Oyun 19,99 dolardan ve İngilizce ve Endonezce dil desteğiyle beraber piyasaya sürülecek. Türkiye fiyatı bilinmiyor.
 
Okul hayatını deneyimleyebileceğimiz bir yapım
 
 
 
Troublemaker: Raise Your Gang ile okul hayatına dönüş yapıyoruz. Oyun içerisinde okula gidecek, yeni arkadaşlar edinecek, eski hısımlarımızı alt edebilecek ve ergenlik sorunlarıyla yüzleşeceğiz. Oyun içerisinde ailemizi hayal kırıklığına uğratmamız gerekecek. Dolayısıyla büyük suçlar işlememeli ve okuldan atılmamalıyız.
 
Lise temalı bu yapım içerisinde aksiyon macera ve dövüş unsurları yer alacak ve bir karakterin kontrolünü elimize alacağız. Endonezya'nın en iyi liselerinden birine yeni geçiş yapan Budi olarak rol alacağımız bu oyunda okulda bir çete kuracak, çetemizi geliştirecek ve yükselteceğiz.
 
Öte yandan oyunun Steam üzerinde demo sürümü bulunuyor. Dilerseniz ücretsiz bir şekilde indirip oyunun bir kısmını deneyimleyebilirsiniz. 
 
Troublemaker: Raise Your Gang çıkış günü fragmanı
 
 




B
geçen yıl
Yarbay

anime lise gacıları tam bir klasik.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.