Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
247
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Donald Trump'ın YouTube kanalı açıldı
E
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Donald Trump'ın YouTube kanalı açıldı
ABD’nin eski Başkanı Donald Trump’n sosyal medya hesapları birbir açılıyor. Facebook ve Twitter hesaplarının ardından YouTube hesabı açıldı. Başkanın 2024 seçimleri öncesinde YouTube’a video yüklemesinin yolu açıldı.



Ayrıca Bkz.Meta, Donald Trump’ın Facebook ve Instagram’a dönmesine izin verdi



Trump'ın YouTube kanalı neden yasaklanmıştı?



YouTube, 6 Ocak 2021 tarihinde başkanlık seçim sonuçlarını bozmak isteyen bir grup tarafından ABD Kongre Binası’na düzenlenen saldırının ardından Donald Trump’ın kanalına video yüklenmesini engelledi. Meta ve Twitter’ın aksine YouTube, kanalın bazı videolarını sildi, tamamen yasaklama uygulamadı.



Trump, kendi sosyal ağ platformunda



Trump, yükleme kısıtlamasının kaldırılmasından beri YouTube’da yeni video paylaşmadı. Başkan, yasak ve diğer kısıtlamaları kaldıran Facebook, Instagram ve Twitter’da da uzun süredir aktif değil; kendi sosyal ağ platformu olan Truth Social’ı kullanmayı tercih ediyor.



https://twitter.com/youtubeinsider/status/1636731005263544320



Diğer kullanıcılarla eşit



YouTube, seçim öncesinde seçmenlerin büyük siyasi adaylardan eşit şekilde haber alması gerektiğini düşünüp böyle bir karar alındığını söylüyor. Trump’ın diğer kullanıcılarla aynı politikalara tabi olacağı da belirtildi.




Kaynak:https://www.engadget.com/donald-trumps-youtube-suspension-is-over-145005582.html

 Haberi Portalda Gör

D
geçen yıl
Binbaşı

Bu seçimde yeniden Trump kazanacak. Bakın demedi demeyin.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.