Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
123
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Messi-Ronaldo Tartışması Yapan Forum Üyeleri Hakkında Malumat
R
geçen yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Bilenler bilir bilmeyenlere de kendimizi tanıtalım şekli. Malumunuz Ronaldo da Messi de kaç yaşına geldiler artık, biz bu adamları tanıdığımızda ikisi de kız peşinde koşardı şimdi Ronaldo'nun büyük oğlanın falan bile çocuğu var neredeyse. Bence devirleri kapandı ve bu lavukları dikkate almaya gerek yok o ayrı ama benim burada konum fanları.

Bakın aslanlar, biz bu forumun gedikli üyelerinden sayılırız. Hani biz buradayken Kenan Evren falan hayattaydı daha öyle bir şey. Siz bu adamların prime'ını değil dinozor hallerini seyrettiniz. Bi' çıkın dışarı hayatınızı yaşayın. Sabah akşam ayda 50 milyon dolar para çeken adamlardan hangisinin daha iyi olduğunu tartışıp neyi amaçlıyorsunuz? Ulan ensemizde ayı bağırıyor ayı!

Abiler haraç kesiyor. Eski tayfayı kimse uyandırmasın.



0
geçen yıl
Yarbay

forum ölü zaten yaa eskiden çok kullanıcı vardı şimdi kimse kalmadı. 2008-2014 civarları forumun altın çağıydı. sonraki dönemde herkes sosyal medyaya kaçmaya başladı, altyapıdan gelen de yok çünkü yeni nesil forum nedir bilmiyo.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

G
geçen yıl
Binbaşı

Ota boka ban atan bir yönetici takımı var. Kim niye dursun bu sitede? 5 tane kişi ve o 5 tane kişinin yan hesapları takılıyor kendi halinde.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
geçen yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Aktiflik: Şu anda DH’de
Nerede: Mesaj atıyor.


Anlaşılan sen de o kişilerden birisin ve yönetime "uşaklık" ediyorsun :)




Bu mesajda bahsedilenler: @Abomination
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.