Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
25
Cevap
920
Tıklama
4
Öne Çıkarma
Cevap: Sadece 31 ışık yılı uzaklıkta yaşanabilir gezegen keşfedildi: Yeni evimiz olabilir mi? (2. sayfa)
D
geçen yıl
Yarbay

Günümüzün en hızlı uzay aracı ile yaklaşık 620.000 Yıl Sürüyor.




D
geçen yıl
Yarbay

Saatte 80k max gidebiliyor araçlarımız. Yani yaklaşık 5,8 milyon yıl demek oluyor :(




D
geçen yıl
Yarbay

Işık hızında hatta daha hızlı seyahat edebiliyoruz uzayda,evrende sürekli gezegenleri kolonileştirip duruyoruz,1 değil,10 değil,100000 değil yüzbinlerce gezegen kolonileştirdik.Sonra ne olacak? nereye kadar devam edecek,amaç ne?




T
geçen yıl
Yarbay

Sadece 31 ışık yılı ise iyiymiş haftasonu yarım saat gidip geliriz. Daha 5 ışık dakikası sürmez Marsa gidemedik.



V
geçen yıl
Teğmen

Hee olur... Şöyle başlıklar atıp futuristik komedyen olmayın. Hem ayrıca bi b*k etmediğimiz orası kaldı. O gezegen halinden mutlu olacakki bize çook uzak




D
5 ay
Yarbay

Bulundugunuz gezegenin icine edelim mavf edelim ondan sonra bilemem nekadar isik yili uzakta yasanacak gezegen arayalim.Haaa hepsi babamizin olmaliydi insan oglu nasil bu asadigi gezegene sahip cikiyorsa o kesfedilen gezegenlerinde sahipleri olacaktir elbet o uzaylilarla savasmaya gidecek cesaretleri varsa gitsinler.Sen kendi Dunyanin icine sic sonra baskalarinin dunyalarini ele gecirmeye calis.Ulan bu insanoglu kadar ac gozlu doymak bilmez nankor bir yaratik yoktur bu evrende.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.