Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 7 misafir
260705
Cevap
13892146
Tıklama
634
Öne Çıkarma
Cevap: TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (13036. sayfa)
Y
2 ay
Teğmen

Amazon.com.tr yurtdisi alışveriş yaptim. 400 ₺ yakın ihracat vergisi kesildi. Tr ye geldiğinde başka bir ücret ödermiyim?

Ilk defa yurt dışı alışveriş yapmiyorum amazondan ama fiyatı amazinda daha uygundu Aliexspress ten vergisi filan. Oyuzden sordum.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
geçen ay
Yarbay
Konu Sahibi

Hayır hocam ödemezsin. Hatta verginin bir kısmı daha sonraları iade bile olabilir ama bunun beklentisine girmeyin.




Bu mesajda bahsedilenler: @yaki3715
M
3 hafta
Yüzbaşı

59 liralık ürüne 359 TL gümrük vergisi çıktı. teslim almadım enayi değiliz.



M
3 hafta
Yüzbaşı

Takip



C
geçen hafta
Yüzbaşı

Merhaba, amazon.com üzerinden şöyle bir sipariş verdim. Estimated tax to be collected: 0 olarak görünüyor. Büyük ihtimal gümrük vergisi çıkacak değil mi? Neye göre hesaplanıyor bilmiyorum da eğer çok yüksek bir tutar söylenirse ve teslim almazsam siparişim iade oluyor mu? İlk kez böyle bir sipariş veriyorum biraz tedirgin oldum :)
< Resime gitmek için tıklayın >



J
5 gün
Yüzbaşı

Arkadaşlar amazon.com.trden yurtdışı satıcılı gönderici amazon lojistik olan bir ürün aldım bu ayın 5'inde. Ayın 20si oldu hala siparişiniz alındı kısmında bekliyor. Ne bir hareket var ne de tahmini teslim tarihi. Hiç başına bu tarz bir durum gelen var mı? Yıllardır amazondan alışveriş yapıyorum ilk defa böyle bir durum başıma geldi.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.