Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 kayıtlı üye, 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
16178
Cevap
926027
Tıklama
398
Öne Çıkarma
Cevap: EVLİLİK ÜZERİNE SOHBETLER (809. sayfa)
C
geçen hafta
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: U&S

Hocam 35 yaşında hiç evlenmemiş bir kız minyon tipli olduğu için evleneceğim kişi 27-32 yaş aralığında olsun diyor. 35 yaş ve üzeri yanında yaşlı dururmuş Artık 40 yaşına gelmiş kızlar kendilerinden küçük erkek istiyorlar.
Küflenmiş ağa artık son demleri kadının çöküş dönemi ,artık kafa gidiyo onlarda ciddiyim ,çevremde var yaşı 30 kadın artık hacı hocaya gidiyo.

Hep derim Türk erkeği akıllı olsa kadınlar sabah akşam yalvarır ama Abaza gibi hemen evleniyolar ,evlilik nedir yaf saçma sapan bişey bi ömür bi insanla aynı evdesin aklı selim olan biri evlenmez .



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @U&S
U
geçen hafta
Yüzbaşı

Erkeğin 50 yaşında bile gideri olur ama kadın 30 dan sonra çok zor... Benim yaşımdaki kızlar benden büyük ablam gibi duruyor... Şahsen evlenecek olsam minimum 10 yaş küçük biri ile evlenirim...

Birde kadınlarda daha çok hacı hocaya gitme burunlarından kıl aldırmazlar ama koca bulmak için hacı hocaya giderler Hoca bunları kendine bağlamıyor ki ben olsam hazır ayağıma gelmiş hepsini kendime bağlar harem kurardım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Catcheee
Z
geçen hafta
Yüzbaşı

Evlilik saçma bir şey, 2024 yılındayız artık eski zaman işlerini bırakmak lazım.

Çevremden de duyduğum; ''ileride sana kim bakacak, yemeğini kim yapacak'' tarzın saçma ve ahmakça düşünceler.

Arkadaşlar paranız varsa herkes köleniz olacak zaten, evliliğe gidip havaya-çöpe 500.000/1.000.000TL atmayın.

Kadınların %90'ı bakirelikten kurtulmak için evlenip boşanır sonrasında rahat takılırım düşüncesinde. Bir kısmı paralı erkek avcısı, bir kısmı nafaka avcısı yine.

İflas eden AKP hükümeti yönetiminde ki bir ülkede, Instagram-X-Tiktok gibi Dünya'nın en cahil paylaşımlarının yapıldığı yerde, yeni evliliklerin hiç birinin uzun sürme şansı yok.

Sadece abazalıktan evlenmek istiyorsanız yine hata, evliliğe harcayacağınız parayı işletin ve gidin çeşit çeşit A kalite eskortlar ile bir ömür takılın. Hiç bir şey bilmiyorsanız yani.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
.
geçen hafta
Yüzbaşı

zor ama ondan önce de çocuk sahibi olmak için gerekli ekonomik durum yok bence çoğu kişide



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Kassady
C
geçen hafta
Yüzbaşı

Evlenme sebebi Türk kadının inanılmaz zekası tamam evlilik zor,tırı vırı konuşuyoruz ama hepimizin ihtiyacı var bi sevgiliye ,el ele gezeceğimiz bi kadına yada bi cinselliğe buraya kadar doğrumu evet şimdi sonuca geleyim .

30 dan sonra hangi kadınla tanışırsanız tanışın evlenelim artık der yada bi süre sonra terkeder ve artık bulacağımız kadın döngüsü azalır ,iş ev moduna dönersin isterseniz Kıvanç Tatlıtuğ olun hiç bi kadın gelip sizle yaşamaz evlenmeden ,kadın şunu der resmî bişey yok,ev işi herseyi yapayım bide akşam benle yatsın oh ne güzel dünya diye düşünür .

Yaşadığımız ülke,coğrafya,örf ve adetimiz maalesef bize bu lüksü sunmuyor ve bi yerden sonra bu döngüde sıkışan erkek of evleneyim moduna giriyo olay bu.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

B
geçen hafta
Yarbay

zaten buna benzer bi sistem var, sol taraftakiler yol arkadaşları ve zengine, sağ taraftakiler hocaya ve çevresindekilere ggbb oluyor anlatılanlar doğru ise




Bu mesajda bahsedilenler: @U&S
C
geçen hafta
Binbaşı

O dediğin emekli kadınlar 2 saatine 5.500 TL ister, Miami' den bile pahalı...




Bu mesajda bahsedilenler: @zotacing
C
geçen hafta
Yüzbaşı

Günaydın arkadaşlar ,yine bi bayram yine çoğu çift ilk benim anaya gidelim ,yok benimkine gidelim diye kavga etmeye başlamışlardır :) ne değişik bi adetimiz var ya

İşin kötü tarafı yıllarca ailesinin kıymetini bilmeyen kadınlar birden aile delisi oluyo :) bekarlık rahatlık ya kim ne derse desin .



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

M
geçen hafta
Yüzbaşı

40 yaş üstü kadınlar sanıyorum kontrol edebileceğini, kukla gibi oynatabileceğini düşündükleri için kendilerinden küçük erkek istiyor olabilirler. Kadın yaşlandıkça erkeklik hormonu artar çünkü. Kiloluysa da erkeklik hormonu artar kadında. Erkeğin kadından yaşça büyük (maksimum 1-3 yaş) yada eşit olması bence en doğru olanı. Çünkü benzer yaş grupları genellikle benzer deneyimlere ve hayat aşamalarına sahiptir, bu da ilişkide daha iyi bir uyum sağlar. Ancak, aradaki yaş farkı açıldıkça, farklı nesil deneyimleri ve yaşam perspektifleri arasındaki uçurum artabilir, bu da iletişim ve anlayışta zorluklara neden olur.

Dolayısıyla bir kadının kendinden yaşça küçük bir erkekle evlenmek istemesi = o kadındaki erkeklik hormonunun artışta olduğunu gösterir (yani o kadın da maskülenlik ağır basıyordur)

Şimdi soru;
Erkek gibi düşünen hisseden bir kadınla da kim evlenmek ister?

Kadın kadın olduğu için sevilir. Kadın erkek gibi hissediyorsa, erkek gibi düşünüyorsa; bir erkek sanmıyorum ona meyil etsin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @U&S
0
geçen hafta
Yarbay

kızlar hiçbir davranışı ölçüp biçerek, bir hesap kitap ile yapmazlar. sadece hisleri ile hareket ederler, ve gerektiğinde bahane olarak yalandan bişey uydururlar.

mesela kız kendinden genç erkek ister, sadece canı öyle ister, gerisini düşünmez, ama sorsan "şu-bu nedenle istiyorum" diye bi bahane uydurur.

bir insan ne kadar hisleri ile (yani irrasyonel) hareket edebiliyorsa, toplum o insana o kadar çok özgürlük hakkı tanımış demektir.

bir insan ne kadar hislerini baskılayıp hesap-kitap yaparak (yani rasyonel) hareket etmeye çaba sarfediyorsa, toplum içinde o kadar baskılanmış demektir.

mesela heryerde şöyle yorumlar görüyorum:

- kızlar erkeği tartma uzmanıdırlar. sen erkek olarak ne kadar özgüvenli görünmek için rol yaparsan yap, kızın doğuştan gelen olağan üstü algılama yeteneği senin iç yüzünü algılar, sen rol yaparak sadece kendini kandırırsın, kız anında senin gerçek değerini anlar ve doğur anlar.

yukarıdaki görüş insanlık tarihinin en yalan görüşüdür. dünya üzerindeki hiçbir kız bir erkeğin gerçek erkeklik değerini algılamak gibi bir yeteneğe sahip olamadığı gibi, hiçbir kız böyle bir şeye kafa da yormaz. kızlar sadece hislerini takip ederler yani canları neyi isterse onu yapacak kadar sığ canlılardırlar.

buyüzden kızlar aşırı derecede kandırılmaya ve manipüle edilmeye açıktırlar.

hatta kızlar rasyonel gerçeği görseler bile, yani karşılarındaki erkeğin sahte özgüvene sahip olduğunu düşünseler bile, eğer o erkek oyunu kuralına göre oynarsa kız gene hislerini takip eder ve o erkekle takılır. kız sadece canı ne isterse onu yapar ve gerisini düşünmez, düşünmek istemez, rasyonel mantıkla kafa yormak istemez.

tabii ki eskiden kızlar böyle değildirler. çünkü etkiden mahalle ortamında kızlara yaptırım vardı. kızlar belli yazısız kurallara uymak zorunda kalıyorlardı. buyüzden canları hiç istemese bile rasyonel mantık yürütme ile hareket etmek zorunda kalıyorlardı. şuanda şehir ortamında zaten komşuluk falan yok, o yaptırımlar yokoldu. şuanda kız senle evlenir gider başkasından çocuk yapar, hatta bunu saklamayıp açıkça söyleyebilir: "canım öyle istedi anlık olarak o erkeğe ilgi duydum ve yaptım" diyebilir. bu durumda bile hukuk sistemi kadını koruyup erkeği 3-0 geride tutar. buyüzden günümüz kızları hislerini çok daha rahat şekilde yaşarlar.

biz de erkekler olarak burda hesap kitap yaparız. her şeyin rasyonel arka planını matematiksel mantık zeminine oturtmaya çalışırız. hepsi saçmalık.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 13 Nisan 2024; 5:38:4 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

M
6 gün
Yüzbaşı

Buna ek olarak, telefonla arayıp günlük rapor veren, onlar benim 20-30 senelik ailem diyen. Bu 20-30 senelik dediği, ailesi değilse de halası, teyzesi, uzaktan ablası dahi olsa, ‘Sen kimsin de bana karışıyorsun?’ diyebiliyor. Günlük raporda, kendi kurduğu çekirdek ailesinde olan her şey açıkça dile getiriliyor. Seni daha 3-5 senedir tanıyorum. Onlar sen yokken de vardı. Sen, onlardan daha değerli değilsin. Elbette, onlara ailemizle ilgili her şeyimizi sırrımızı, açığımızı anlatacağım. Senin karı-kocanın hiçbir değerin yok. Bunlar, telefonla aradıklarında dahi heyecandan eli ayağına dolaşan kocasını-karısını küçümseyen, ‘Kocam-karımda olsan senin onlar kadar değerin yok ve olamaz’ diyerek yaptığı evliliğin kutsiyetini ailenin kutsiyetini küçümseyip kocasıyla-karısıyla ‘sidik yarışına’ giren tiplerde var. Böyle insanlara nasıl tahammül edilir? Din bunun neresinde, dindarlık bunun neresinde, ahlak bunun neresinde, evlilik bunun neresinde, sevgi bunun neresinde, merhamet bunun neresinde… bunu genellikle kadınlar yapabiliyor. Yahu bunu duyan erkek adam kendine sorar o halde benim seninle ne işim var. Bu evliliğin amacı ne. Niye evlendik biz. Bu yuvayı kurmak uğruna neden para-emek sarf ettik. Biz neyiz? Beni 3-5 senedir tanıdığını onları da 20-30 senedir tanıdığını, var olduklarını söyleyip karını-kocanı-aileni nasıl küçümseyebiliyorsun. Bu adam atsın kendini camdan o zaman. Hiçbir değeri yoksa niye var ve yanında. Yazık değil mi ailenize. Aile olmak bu mudur yani günlük rapor vermek midir. Rapor vermek için karı-koca hangisiyse aramadığında raporun müdavimi kendisi arayıp raporu isteyebiliyor. Hayır dur yapma artık deyince Sen kimsin, onlar 20-30 senedir yanımda,.. Rapor vericem. Anlatıcam.. Bu kafayla baş etmek zor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
5 gün
Yüzbaşı

Tek bir sorum var arkadaşlar
Bu forumda evli olupta eşini aldatan varmı?Eğer var ise bunu neden yaptınız
Sadece merak ediyorum😁



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

V
5 gün
Binbaşı

Kız iyi üniversitede okusa ne olur? Öğretmen olmuş standart memur maaşı alacak. Muhasebeci ise kendini geliştirirse iyi bir maaş alabilir. Muhasebede üniversite çokta önemli değil yıllardır mali müşavirler aöf mezunu olanlardan oluyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @fenerdenemekli
C
3 gün
Yarbay

Merhaba, bekarım ama konuya yazmak istedim. Çok şükür evim var kirada değilim. İşimde var para kazanıyorum. Eyt'den dolayı 1 sene sonrada emekli oluyorum. Birikimim yok. Arabam yok. Yaşım 46 oldu evlenmek kısmet olmadı. Zaman zaman istiyorum ama sanırım artık tren kaçtı. Yaştan değilde ekonominin durumundan dolayı. Kimse sıkıntı çekmek istemiyor. Çalışmakta istemiyor kocası baksın istiyor. Bu işin içinden nasıl çıkılır bilemiyorum. Birazda kısmetim kapalı galiba.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
0
dün
Yarbay

bu yaştan sonra düzgün evlilik zor aga. ben de 38'lik bekarım.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @capo di capi
C
dün
Yarbay

Artık nasip kısmet kardeşim. Hakkımızda hayırlısı.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @01001101
E
dün
Binbaşı

Hocam selam, 10 yıl geçmiş neredeyse, bi güncelleme alalım mı müsaitseniz :)




Bu mesajda bahsedilenler: @ManyetikRenozans
T
dün
Yüzbaşı

Evlilik ve buna uygun Sevgili bulma hakkında Sözlükte ki birkaç konuyu ve binlerce mesajı okudum.

Özetle kadınlar dönüp dönüp hep ama hep aynı konulardan şikayet etmişler.

"Evlenilecek erkek yok, tek dertleri cinsellik, dürüst değiller, karakterli değiller" falan falan diye.

Bu çıkarım tamamen yanlış. Tüm kadınlar aynı anda nasıl yanılabilir?
Çünkü gerçeği görmek istemiyorlar.

Aslında karakterli, dürüst erkek çok fazla var, evlenmeye istekli erkekte çok fazla var. Ama sorun kızlar bu erkeklerin hiçbirinin yüzüne bile bakmıyorlar.
Kızlara göre Tipin 8/10'un altındaysa yüzüne bile bakılmıyor. Sen yok hükmündesin.
Bunu sadece yakışıklılık olarak düşünmeyin. Biraz çirkin fakat karizma ve uzun boylu erkekte 8/10'luk dilime girebilir. Zenginsen doktorsan girebilirsin belki onun dışında zor.

Özellikle tipi 9/10 ve üstü olan erkeklerin neredeyse tamamı aynı tarif ettikler gibi karaktersizler maalesef.
Adam niye karaktersiz olmasın ki? Peşinde 10 kız dolanıyor. Elde etmek için her moku yiyorlar. Dövse sövse bile peşinden kız eksik olmuyor.
Bu kadar ilgi gören neredeyse her erkek erkenden evlenmezse bir yerde karakteri salıyor. Çünkü kızlara kolay ulaşıyor. Niye salmasın, dönüşüyor eleman.
En çirkin kızlar bile bunların hayalini kuruyor. Adamın karaktersiz olduğunun çok farkında ama ben yola getiririm diye düşünüyor. Tabi ki getiremiyor, getiremezsin sırada çok kişi var ablacım.

---------------------------

Asıl büyük sorun şu kadınların tamamı bakın tamamı diyorum. Buna evlenmiş görmüş geçirmiş fakat çokta yaşlı olmayan kadınlarda dahil "Hem karakterin hem tipin bir arada olmasının çok zor hatta İMKANSIZ olduğunun farkında değil."
Burada genellemeden bahsediyorum. Tabiki 9/10luk adam olup tek tük karakterli adamda var ama bunlar samanlıkta iğne misali.
Bunları bulmaya çalışmak akıl mantık işi değil.

Burayı okuyan kadın varsa onlara söylüyorum.
İkisi bir arada olmaz kardeşim. ikisi bir arada olmaz.
Ya tipi salın ya karakteri seçim sizin. İkisininde farklı farklı sonuçları var. Farklı farklı ceremesi var.
Ama ikisinide bir arada bulamazsınız. En azından gerçekleri görerek hayata başlayın.
Tipi salmayacağım diye inat ediyorsanız hiç boşa karakter diye ağlamayın.


----------------------------

Erkeklere bir önerim yok. Erkekler zaten meme, gt peşinde. Onların karakter gibi bir dertleri yok. Onlar ne istediklerini biliyorlar. Basit düşünüyorlar.
Varsa var yoksa yok.
Zaten çoğu seçilen konumunda. %90'ı kadınlar tarafından seçiliyor. Maximum %10'u kendi seçimini yapmıştır. Bu bile yüksek oran olabilir.
Erkekler ancak evlenince karakterin lazım olduğuna uyanıyorlar, o da işte bu başlığın konusu. Söyleyeceklerim bu kadar.

7/10 ve altı erkekler için saygı duruşu ve kapanış.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
9 dk.
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Timsah-16

Evlilik ve buna uygun Sevgili bulma hakkında Sözlükte ki birkaç konuyu ve binlerce mesajı okudum.

Özetle kadınlar dönüp dönüp hep ama hep aynı konulardan şikayet etmişler.

"Evlenilecek erkek yok, tek dertleri cinsellik, dürüst değiller, karakterli değiller" falan falan diye.

Bu çıkarım tamamen yanlış. Tüm kadınlar aynı anda nasıl yanılabilir?
Çünkü gerçeği görmek istemiyorlar.

Aslında karakterli, dürüst erkek çok fazla var, evlenmeye istekli erkekte çok fazla var. Ama sorun kızlar bu erkeklerin hiçbirinin yüzüne bile bakmıyorlar.
Kızlara göre Tipin 8/10'un altındaysa yüzüne bile bakılmıyor. Sen yok hükmündesin.
Bunu sadece yakışıklılık olarak düşünmeyin. Biraz çirkin fakat karizma ve uzun boylu erkekte 8/10'luk dilime girebilir. Zenginsen doktorsan girebilirsin belki onun dışında zor.

Özellikle tipi 9/10 ve üstü olan erkeklerin neredeyse tamamı aynı tarif ettikler gibi karaktersizler maalesef.
Adam niye karaktersiz olmasın ki? Peşinde 10 kız dolanıyor. Elde etmek için her moku yiyorlar. Dövse sövse bile peşinden kız eksik olmuyor.
Bu kadar ilgi gören neredeyse her erkek erkenden evlenmezse bir yerde karakteri salıyor. Çünkü kızlara kolay ulaşıyor. Niye salmasın, dönüşüyor eleman.
En çirkin kızlar bile bunların hayalini kuruyor. Adamın karaktersiz olduğunun çok farkında ama ben yola getiririm diye düşünüyor. Tabi ki getiremiyor, getiremezsin sırada çok kişi var ablacım.

---------------------------

Asıl büyük sorun şu kadınların tamamı bakın tamamı diyorum. Buna evlenmiş görmüş geçirmiş fakat çokta yaşlı olmayan kadınlarda dahil "Hem karakterin hem tipin bir arada olmasının çok zor hatta İMKANSIZ olduğunun farkında değil."
Burada genellemeden bahsediyorum. Tabiki 9/10luk adam olup tek tük karakterli adamda var ama bunlar samanlıkta iğne misali.
Bunları bulmaya çalışmak akıl mantık işi değil.

Burayı okuyan kadın varsa onlara söylüyorum.
İkisi bir arada olmaz kardeşim. ikisi bir arada olmaz.
Ya tipi salın ya karakteri seçim sizin. İkisininde farklı farklı sonuçları var. Farklı farklı ceremesi var.
Ama ikisinide bir arada bulamazsınız. En azından gerçekleri görerek hayata başlayın.
Tipi salmayacağım diye inat ediyorsanız hiç boşa karakter diye ağlamayın.


----------------------------

Erkeklere bir önerim yok. Erkekler zaten meme, gt peşinde. Onların karakter gibi bir dertleri yok. Onlar ne istediklerini biliyorlar. Basit düşünüyorlar.
Varsa var yoksa yok.
Zaten çoğu seçilen konumunda. %90'ı kadınlar tarafından seçiliyor. Maximum %10'u kendi seçimini yapmıştır. Bu bile yüksek oran olabilir.
Erkekler ancak evlenince karakterin lazım olduğuna uyanıyorlar, o da işte bu başlığın konusu. Söyleyeceklerim bu kadar.

7/10 ve altı erkekler için saygı duruşu ve kapanış.
Kesinlikle harika anlatmışsınız kadınlar için şu an şu zaman cennet kesinlikle iştenmi bıktın evlen keyfine bak ,çalışırken evlendinmi tazminatını al çık ,asgari ücret alan bi kadına bakıyorum gezmediği şehir yok,para gitmiyoki akıllı bi kadının bu ülkede sırtı yere gelmez .

Kocasını aldatsa ,kocası aldattığı adamı öldürüyo biri hapse ,diğeri mezara yine kadın keyfine bakıyo :)))) Türk erkeği sıkıntılı kadın için ölüyo ,geberiyo ama erkek için bu ülkede hayat çok zor ,kadınlar için yurt dışı zor Türkiye cennet



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Timsah-16
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.