Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
21
Cevap
725
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Cevap: Türkiye, güneş paneli ithalatına sınır getirerek düzenlemeye gitti (2. sayfa)
A
geçen yıl
Yüzbaşı

Hadi Kalyon yandaş. Peki Smart Enerji de mi? Zaten konulan sınırın şimdilik ithalat fiyatını arttırmaya bir etkisi yok. Amaç silisyumların dördü bir arada üretim teknolojisini Türkiye topraklarında yaygınlaştırmak. Bu durumu teşvik edeceksin ki mesela, Ankara Solar, Alfa Solar, Elin Enerji, Parla Enerji ... gibi gibi fotovoltaik üretim yapan şirketlerle yerli ve milli üretim bakımından topyekün gelişmek ve rekabete sokmaktır. Yav bir şeyi de siyasete vurmayın. Burası teknoloji forumu. Siyasi haber sitesi değil.




H
geçen yıl
Er

Neymiş yanlış olan..?? Söyle de herkes görsün...yoksa amacın TROLLUK mu, onu da görsün..!



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Halilowich
H
geçen yıl
Binbaşı

Ne alaka arkadaşım? Resmi gazeteyi okursan görürsün editör arkadaş haberi yazarken üst-alt sınırları karıştırmış sadece. Asıl trol sensin agresif agresif konuşma.




Bu mesajda bahsedilenler: @Humanist23
D
geçen yıl
Yarbay

Merhaba arkadaşlar, ben yurt dışından Aliexpress üzerinden bir tane 200-300wattlık güneş paneli almak istiyorum. Aliexpress panelleri farklı ülkelerden teslim ediyor; Çin, ABD, İsrail ve AB gibi. Merak ettiğim konu teslim aldığımız ülkeye göre vergiler değişiyor mu? Ayrıca hangi vergileri hangi oranlarda ödüyoruz? İnternette bir araştırma yaptım ancak pek birşey anlamadım. Şimdiden teşekkürler.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.