Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
219
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Motordan gelen ses
M
geçen yıl
Er
Konu Sahibi

2011 Chevrolet Cruze 160.000 km otomatik aracım var. Yaklaşık iki aydır seyir halindeyken araç yüke bindiğinde, gaza bastığımda gelen bi ses var. Özellikle bayırlarda. Rölantide yok. Fakat manuele alıp 3 viteste gaza basınca rölantide aynı sesi yapıyor. Sakarya genelinde tavsiye edilen 8-9 usta gezdim. Aracı kendileri kullanarak sesi dinlediler. Verdikleri cevaplar..yatak vurması, etek vurması:) bu farklıymış yatak vurmasından böyle dedi, sübap boşluğu sesi, avans vurması, aks boşluğundan gelen ses. Ses hep aynı ama farklı ustaların getirdiği yorumlar bunlar. Şu an ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum. 20-30.000 lira para vereceğim, ya düzelmezse nolcak diyorum. Kapalı kutuymuş. Sesi tanımıyorlar belli ki. Sesi dinleyip başına gelen var ise yardımcı olursa sevinirim. Bayan olarak sanayide usta usta gezmekten bıktım.








< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

M
12 ay
Er

Sokmeden anlasilmayacak gibi bir ses. Motorun sol tarafini dinleyin, orda devir daim pompasi arka tarafini dinleyin emme manifoldu vardir. Orta Üst kisimdan geliyorsa motorun açılması lazim. Hem guvenilir hem bilgili bir usta bulmaniz lazim, yoksa sacma sapan binlerce liralık sağlam parça degistirebilirler. Ankarada olsaydiniz seçim opeli onerebilirdim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.