Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
153
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Fotoğraf ve İsim Kullanarak Kişi Bulmak
T
geçen yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba,
Bu konuda yardıma ihtiyacım var. Elimde bir çok fotoğraf var ve bu fotolar + isim soy isim ile sosyal medya profillerini vs. bulmam gerekiyor. Bu konuda bilgili olan bir arkadaş mesaj atabilir mi



O
geçen yıl
Yarbay

Sosyal medya ve diğer internet platformlarındaki profilleri bulmak için birçok yöntem mevcuttur. Aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
  • Google arama motorunu kullanın: İsim ve soyisim ile Google arama yaparak profilleri bulmaya çalışabilirsiniz.
  • Sosyal medya arama: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn gibi sosyal medya platformlarında arama özelliklerini kullanarak profilleri bulabilirsiniz.
  • İnternet tarama araçları: Pipl, Spokeo, Whitepages gibi internet tarama araçlarını kullanarak profilleri bulabilirsiniz.
  • Fotoğraf tanıma teknolojisi: Fotoğraflarınızı kullanarak, birçok fotoğraf tanıma uygulaması ve araçlarını kullanarak profilleri bulabilirsiniz.
Ancak, lütfen unutmayın ki, internetteki bilgilerin doğruluğu ve güncelliği her zaman garanti edilmemektedir. Ayrıca, kişilerin profil bilgileri ve fotoğrafları paylaşmalarının güvenliği ile ilgili endişeler olabilir, bu nedenle bu bilgileri toplarken gerekli özeni gösterin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.