Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
123
Tıklama
0
Öne Çıkarma
TCL Moveaudio Air uzun kullanım süreleri ile geliyor
E
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

TCL Moveaudio Air uzun kullanım süreleri ile geliyor
CES 2023 fuarında farklı bütçelere hitap eden pek çok akıllı telefon ve tablet modelini görücüye çıkaran Çinli TCL kulaklık tarafında da hareketli. TCL Moveaudio Air tam kablosuz kulaklık uzun kullanım sürelerine odaklanıyor.



TCL Moveaudio Air özellikleri ve fiyatı



TCL Moveaudio Air kulaklık modeli 10mm dinamik ses sürücüleri ile geliyor. Daha derin bass ve orta frekanslar sunabilen kulaklık, iki adet mikrofonu ile de çevresel gürültü engelleme yapabiliyor. Ayrıca 3 farklı ekolayzır modu mevcut.



Ayrıca Bkz.Dünyanın ilk kablosuz televizyonu ile tanışın



Bluetooth 5.2 bağlantısı sayesinde 120ms seviyelerine kadar gecikme düşürülebiliyor. Kulaklığın dış kısmı dokunmatik kontroller için ayrılmış. Tek şarj ile 9 saate kadar kullanılabilen kulaklık, kutusu ile bunu 32 saate çıkarıyor. Tam şarj olması ise 1.5 saat sürüyor. 15 dakikalık hızlı şarj ile 2 saatlik süre elde edebiliyor. TCL Moveaudio Air tam kablosuz kulaklık modeli 40$ fiyat etiketi ile satılacak.



 Haberi Portalda Gör

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.