Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
108
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Honor Router X4 Pro şık ve iddialı
E
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Honor Router X4 Pro şık ve iddialı
Honor markasının yönlendirici serisine eklediği son modeli Honor Router X4 Pro şık bir görünüme sahip ve fiyatına göre iddialı özelliklerle geliyor. Oyunculara yönelik de avantajlar sunuyor.



Honor Router X4 Pro özellikleri ve fiyatı



Honor Router X4 Pro yönlendirici modeli beyaz renk temalı şık bir tasarıma sahip. Tek bir USB girişi olan kasanın arka kısmında 3 adet Gigabit Ethernet portu bulunuyor. Kasanın plastikten imal edildiği belirtiliyor.



Ayrıca Bkz.Honor yeni akıllı baskülünü duyurdu



OFDMA + MU-MIMO teknolojileri ile çift bant Wi-Fi 6 bağlantısı 1.5Gbps bant genişliğine ulaşabiliyor. Genel anlamda gecikmeler yüzde 30 azaltılırken oyunlarda da yüzde 20 civarında gecikmeler azaltılıyor.



128MB dahili belleği olan yönlendirici uygulama üzerinden kontrol ediliyor. Çocuklar için bir koruma çözümü ve LDPC kablosuz hata algoritmasına sahip. Honor Router X4 Pro yönlendirici modeli 56$ fiyat etiketine sahip ve ilk hafta indirimli olarak satılacak.




Kaynak:https://www.gizmochina.com/2022/12/26/honor-router-x4-pro-with-wi-fi-6-0-three-gigabits-ethernet-ports-official/

 Haberi Portalda Gör

D
geçen yıl
Yüzbaşı

şuan fiyat ve performans olarak bakıldığında ülkemizdeki en iyi Router hangisi arkadaşlar?




D
geçen yıl
Yarbay

"Huawei AX3 Quad-Core" öneririm, evimde kullanıyorum. Bunun yanında biraz daha uygun fiyatlı olan "Huawei AX3 Dual-Core" versiyonuda var ama özellikleri birazcık daha kırpılmış. Benzer özellikli cihazlara göre fiyat olarak çok uygun. İnternet sitelerinde satışta, ikinci el ürün satan sitelerde de mevcut.

Ref:https://consumer.huawei.com/tr/routers/ax3-quad-core/https://consumer.huawei.com/tr/routers/ax3-dual-core/




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.