Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
301
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Apple TV, yakında Android telefon ve tabletlere geliyor
A
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Apple TV, yakında Android telefon ve tabletlere geliyor
Geçtiğimiz yıllarda Apple, iOS ile sınırlandırılan uygulama politikasını geride bırakarak Apple TV platformunu Android ve diğer akıllı TV'lerin kullanımına sunmuştu. Şimdi de teknoloji devi, sevilen dijital içerik platformunu rakibi Android telefon ve tabletlere getirmeye hazırlanıyor. Apple TV, Android cihazlarda neler sunacak? İşte bildiklerimiz



Apple TV, Android telefon ve tabletlere geliyor



Tipster'da paylaşılanlara göre, Apple'ın dahili olarak Android telefonlar ve tabletler için Apple TV testlerine başladığı bildiriliyor. Böylece Android telefonlar için paylaşılacak resmi Apple TV uygulamasının, kullanıcıların Apple TV+ içeriklerine erişmesini büyük ölçüde kolaylaştıracağını söyleyebiliriz. Zira bu içeriklere ulaşmak isteyen kullanıcılar, günümüzde tarayıcı üzerinden Apple TV platformuna giriş yapmak zorunda kalıyor. 



Ayrıca Bkz.Apple, iPhone SE 4 modelini iptal etmiş olabilir



Yeni Apple TV uygulamasının Android cephesinde nasıl bir tasarıma sahip olacağı bilinmiyor. Bu nedenle Apple TV‘nin Android cihazlarda neler sunacağını bekleyip görmemiz gerekecek. Günümüzde Apple TV uygulamasına destek sunan cihazlar arasında ise, Playstation 4/5, Xbox One, Xbox Series S/X ve Roku TV, Amazon Fire TV akış cihazı, LG WebOS, Samsung Tizen, Sony TV ve Vizio TV'ler yer alıyor.



Apple Music için yeni güncelleme yolda



Ayrıca dijital içerik platformunun yanı sıra Apple'ın Android platformunda yer alan Apple Music için de yeni bir güncelleme üzerinde çalıştığı bildiriliyor. Bu yeni sürüm hakkında henüz bir bilgi paylaşılmadı ancak, muhtemelen karaoke benzeri ''Sing Along'' özelliği ile birlikte gelecek.




Kaynak:https://www.xda-developers.com/apple-tv-android-phones-leak/

 Haberi Portalda Gör

G
geçen yıl
Yüzbaşı

Bu bence Apple'ın yapması gereken bir hamlesiydi. Nasıl iTunes Windows için başarılıysa bu da Android için başarı sağlayacaktır. Hiç Apple ürünü kullanmayı iTunes Store / Apple TV kullanıcıları artık sadece Windows'a bağlı kalmayıp hareket halinde de arşivlerine erişebilecekler.




S
geçen yıl
Yüzbaşı

Sonunda ya bazı filmler apple tv'de oluyor sadece. 3-5tl'ye kiralayıp tv'de izlemek için gerekliydi.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
geçen yıl
Binbaşı

Android tvlerde vardı zaten



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Perfectshot06
S
geçen yıl
Yüzbaşı

Bilmiyordum teşekkür ederim.




Bu mesajda bahsedilenler: @SaxHobbit
L
geçen yıl
Yarbay

Çoğu filmi burdan izliyorum olmaması saçmaymış. Diğer platformlar gibi değil genelde aradağını buluyorsun ve destekliyorsa 4k dolby vision versiyonlar oluyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
geçen yıl
Yarbay

esas AppleTV+ Türkiye'ye gelse, birçok kişi o'nu bekliyor.



D
geçen yıl
Yarbay

Geç bile kaldılar. Dışarıdayken Android telefonumdan Apple TV+ içeriklerini seyretmek güç oluyordu. Tarayıcıdan açılıyor ve seyrediliyor ama öyle de indirme özelliği olmadığı için kotadan götürüyor.

Android TV/Google TV'de uygulamaları hızlı ve sorunsuz. O konuda bir şikayetim yok.

Bakalım Apple TV uygulamasını Microsoft Store'a da getirecekler ama PC'den artık olmuyor bu işler. 2-3'ten fazla streaming platformuna aboneliğiniz varsa ve sadece TV'den seyretmiyorsanız monitörün de 2. HDMI girişine tv stick takmak tüm sorunları çözüyor. Türkiye'de yok ama Hulu, Paramount+, vs., gibi platformların Microsoft Store uygulamaları şaka gibi, uygulama bile denmez çünkü tarayıcıya yönlendiriyor resmen. Öyle de tarayıcıdan çerezleri temizleyen biriyseniz sürekli çıkış yapıyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
geçen yıl
Yüzbaşı

Windows'taki iTunes'la benzer işlevi görecek, filmler için. Daha doğrusu iOS'daki Apple TV gibi (iTunes Store'un cilalı hali). Apple tv+ Türkiye'de olmadığı için bizim için bir şey fark etmiyor o noktada. Filmler için güzel.




Bu mesajda bahsedilenler: @Der Meister.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.