Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
318
Cevap
11290
Tıklama
7
Öne Çıkarma
Cevap: FORSPOKEN (PROJECT ATHIA) | PS5 ANA KONU | 24.01.2023 (9. sayfa)
F
geçen yıl
Yarbay

Demo'yu deneyen oldu mu arkadaşlar,hafta sonu deniycem ama yorumlar nasıl merak ettim,bütün oyun 1000 küsür fiyatlara çıkmışken,demo hoşuma giderse ön sipariş vermeyi düşünüyorum



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
geçen yıl
Binbaşı

Fragmanlarını pek beğenmeyip demoyu denedim hoşuma gitti açıkcası oynanış. Farklı skiller kullanmak zevkli fakat bazen kaos hakim oluyor düşman nereden saldırıyor ne oluyor anlaşılmıyor alışmak gerek. Ayrıca fps çok fazla düşüyor performans modunda yetenek kullanınca , inanılamaz yoğun görsel efekt kullanılmış. Çıkışına az süre kalmışken endişe verdi. Çözünürlük fazla düşük geldi birde performans modunda umarım düzeltilir.
Oyun otomatik kolayda başlatıyor demoyu onu değiştirmenizi öneririm. Kolay gene “kolay” değil gerçi o kadar ama bizi bozar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @fatihsar
F
geçen yıl
Yarbay

Hocam değerli yorumlarınız için teşekkürler,çok kötü bir oyun çıkmıycak gibi duruyor,genelde böyle kaos bol skill'li oyunlar oynaması zevkli keyifli saatler geçirtebiliyor,yeni skill kazanımını oyuna iyi yayıp oynanışı canlı tutarlarsa bence iş yapar bu oyun :) hafta sonu bende oynayım bakalım nasıl bir oyun olmuş beğenirsem pre order geçerim,oyun fiyatları göz korkutuyor o yüzden ön sipariş fiyatları aşağıda kalmış güzel oyunları toplamak lazım :)



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @spader
U
geçen yıl
Yüzbaşı

Bence almak için biraz daha bekleyin derim ben. Tabi deneyin siz karar verin. Her ne kadar demo da olsa bu oyun olmamış olmayacak diye düşünüyorum ben ki oyunun iyi çıkmasını çok istiyordum.

Başta bu oyunun kamera kontrolü berbat combat sırasında iyice sapıtıyor. Bir yerde mini boss tarzı birşey çıktı karşıma köprü üstedeyiz birden bire kamera sapıttı aşağı düştüm.

Ortamda kaos var kaos hakim ama bazen sizde ne yaptığınızı bilmiyorsunuz büyü kullanımları zevkli değil.

Vuruş hissi yok neredeyse bu yüzden combat zevkli bir hal almıyor

Kaplamalar kötü oyunun grafikleri iyi olacak gibi durmuyor

Açık dünya da dolaşmak zevkli olacak gibi durmuyor fast travel mevcut muhtemelen hep onu kullanacağız

Yolculukta sürekli bir ses bizimle diyalog halinde, combat sırasında bile birşeyler söylüyor tüm oyun boyunca bu ses çekilmez hal alır.

Diyarda gördüğünüz herşey tehlike arz ediyor.

Bolca RPG öğeleri olacak gibi duruyor.

Güvenli Ev, Yerleşkeler mevcut burada Craft Ve Upgrade yapabiliyor, dinlenerek canı tazeleyebiliyoruz

Şahsi fikrim 6 alacak gibi görünüyor

Zayıf combat
İyi olmayan grafikler
Kötü vuruş hissi

İyi bir hikaye olursa belki ordan kurtarır diğer türlü ben bu oyunun iyi olmayacağı düşüncesindeyim. Bakalım umarım full sürüm iyi olurda herkes keyifle oynar.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @fatihsar
N
geçen yıl
Yarbay

Forspoken demoyu bitirdim. Çok fazla eksiği var çok, henüz hazır değil. Maalesef oynarken aşırı zorlandım, fps yerlerde. Kombatlar çeşitlilik açısından tatmin edici, düşmanlar zor gelmedi sanırım 18 level de başlattı demoyu o nedenle olabilir. Kombat sırasında fps 15-20 oluyor.

Oynarken gamepad gecikmesi de oynanışı fena baltalıyor. Kamera ve karakter yönlendirmesi yaparken aşırı ötesi gecikme var, gamepad ile senkronize değil maalesef. Ancak süre verilirse ve düzeltilirse gayet iyi bir oyun bekliyor bizi bekliyor gibi. Açık dünyaya gelirsek bomboş gibi.

Bu sebeplerden dolayı çok keyif alamadım, 60 fps ve gamepad gecikme sorunları olmadan da deneyimlemek gerekir. Suan fikir sahibi olamadım oynanışta yaşadığım zorluklardan dolayı. Onun dışında hikayesi hakkında fikrim yok, düz kolay yaratık düşmanlar var standart. Epey yolu var..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
geçen yıl
Yarbay

Bu oyunun çıkışına az kalmadı mı dediğiniz eksikler düzelmezse geçmiş olsun, umarım çıkışa yetişir



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @nier
S
geçen yıl
Yarbay

Erteleme yer 6 ay



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
geçen yıl
Yarbay

teşekkürler hocam güzel şeylere değinmişsin,dediğin gibi oynayıp denedikten sonra bi karara varırım,demo önceden mi yapılmış,final sürümüne yakın biyerden mi yapılmış oda çok önemli tabi 😊👍🏻



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Unchartedx
L
geçen yıl
Binbaşı

Sanırım ben başka oyun oynadım oyunda 120fps modu var ona aldım yağ gibi akıyor oyun 15.20 fps diyenler sanırım ps3 de oynuyor oyunu. Combat bana güzel geldi büyü üzerine kurulu büyüleri birleştirip combo falanda yapılabiliyor yukarda arkadaşın dediği gibi görsel şölen oluyor. Grafikler tatmin edici full sürüm daha iyi olur tahminimce. Siparişi geçtim her türlü oynarım ben bu oyunu





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeonHeart_06 -- 9 Aralık 2022; 20:32:29 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

K
geçen yıl
Yarbay

Sıfır beklenti vardı, trailer dan sonra. Bende denedim 1 görev yaptım ve açıl dünya da geziyorum gayet akıcı ve combatlar iyimiş. Yalnız 30fps asla oynanmaz bu oyun. 60fps ve 120fps modu baya akıcı. Haptic ve trigger desteği gayet iyi.

Almayı düşünmüyordum bende alıcam sanırım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 9 Aralık 2022; 22:23:4 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

G
geçen yıl
Yarbay

Demo'yu bitirdim.

Çıkan gameplay videoları en ufak bir heyecan yaratmamıştı. Nitekim demodan sonra da aynı hisleri taşıyorum.

Beni oyuna çekecek bir oynanış göremedim ya da açık dünyaya getirdiği farklı bir yorum.

Dünyası çok ruhsuz. Demo da adım başı aynı düşman npc'ler vardı. Misal etrafta bir çok timsah var.
Bir de demonun son bossu ne olsa beğenirsin. Çok canlı dev timsah. Gerçekten çok yaratıcı boss tasarımı, nasıl düşündünüz bu bossu yahu?
Bari demoya özgün bir boss koyunda vay be böyle bosslarda mı var diyelim ama yok vizyon buysa oyunun tam sürümünde de aynı nanedir.

Ivır zıvır toplama zaten olmazsa olmaz. Özel eşyaların olduğu kaleler falan yapmışlar düşmanları temizleyip alabildiğin ama pek bir zorluğu yoktu demoda. Ayrıca ıvır zıvır görevlere bir şey eklemişler foto modu olan oyuna oyun içinde ekstra foto çekme görevleri eklemişler.

Açıkçası demoda genel olarak oyunun boss dışında hiç bir şeyin zorluğu yoktu. Boss'da bir kere öldüm oda benim hatam cana bastım zannettim ama basamamışım bir yerde.

Grafiklerde sanki gösterilen videolarda daha iyiydi diye hatırlıyorum. Ben next gen havası alamadım gerçi 30FPS'de gözüm kanadığı için 1-2 dakika etrafa baktıktan sonra oyunu performans moduna aldım. Performans modunda genel olarak iyi çalışıyor. 1-2 kez gördüm frame düşüşü.



C
geçen yıl
Yarbay

Demoyu oynadım ve çok sıkıldım. Bomboş ruhsuz bir dünya. Geyik fln var düşman:) renk paletide kötü..olmamış bu oyun



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

#
geçen yıl
Yarbay

Bu oyuna 70 dolar istemek saçmalık demo oynandı evet aksiyon kısmı güzel ama o grafik ile işleri zor. Pc çıkışını bekleyeceğim bakalım orada ki görsellere nasıl olacak.

Ayrıca geyik, timsah ve karga kesmek nedir ya düşman mı bulamadılar komedi..



G
geçen yıl
Yarbay

Oyundan bağımsız şu zamanda büyük bütçeli oyuna demo çıkartmak güzel iş oyun iyi yada kötü olur orasını bilemem ama eskiden bir demo kültürü vardı denerdik oyunları saçma sapan yotuberların yorumlarına yada incelemelere göre oyun alınmazdı denersin beğenirsen alırsın keşke böyle bütün oyunlarda demo yada trial olsada herkes kendi deneyimlese heleki oyun fiyatları bu seviyedeyken



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
geçen yıl
Yarbay

700tl verilmez bence bu oyuna. Demoyu denedim. Beğenmedim. Plus a gelir yüksek ihtimal.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

D
geçen yıl
Yarbay

Oyunun performans modu bile içler acısı.Çoğu yerde ciddi fps düşüşleri var.Diğer modları siz düşünün.Oyunda 5-10 dk dan sonra ciddi baş dönmesi yarattı bende.Oyunda zerre ruh yok.Aşırı derece sıkıcı baygınlık veriyor.Zaten direk çıkış yapıp sildim.Free olsun yine indirip oynamam bu oyunu.



R
geçen yıl
Yarbay

Kimse Kusura Bakmasın Leş Gibi Grafik Var Yemin Ediyorum Gözlerim Ağrıdı(Utanmdan Şöyle İyi Böyle İyi Diyorlardı Reklam Tanıtımlarında Hepsi Yalan)
9 Yıl Önce Düz Ps4 Çıkan inFamous: Second Son Bile Grafikleri Daha Güzel
Hiç 1 Motivasyon Bulamadım Oyunda Çevreye Görür Görmez Soğudum Zaten Direk
Ana Karakteri Çokmu Aramışlar Acaba Abd de.Zenciyi Siyahiyi(New Yorker Haa )
0 Oynanış Hissi Veriyor Oyuncuya. Bu Kadar Kötü Ana Karakter Seçimi Yapamazlardı
Bom Boş 1 Hissiyat Şuanlık Bana Verdiği,Bedava Verseler Oynarım Diyemem Game Passlik Oyun O Kadar 5 Kuruş Vermeyin Paranıza Yazık Şuna.
Yaktığım Elektriğe Yazık...



B
geçen yıl
Yarbay

Ben çok olumsuz konuşmayacağım demo hakkında. Oynatır kendini her türlü.. En güzel modu 40 fps Quality modu. 120hz ekranlarda bu seçeneği aktif edebilirsiniz.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

P
geçen yıl
Yarbay

Demoya 10 dk baktım sildim bu oyun alfa sürüm gibi şuan. Quality ve ray tracing modlarında 20 fps var yok performans modu akıcı ama çözünürlük yerlerde. PS5’e hakaret sayılabilecek görsellikte çalışan bitmemiş bir oyun olmuş rahat 1 yıl daha geliştirilmesi lazım. Para verip day 1 alan üzülür.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 11 Aralık 2022; 23:4:12 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >