Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
78
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İnstagram Straypint İsimli Kullanıcı Kahin Midir Nedir
R
geçen yıl
Er
Konu Sahibi

İnstagramdan sohbet ettiğim Straypint isimli kişi, TC numaramı, Ev adresimi, anne baba adımı saymaya başladı, bunu nasıl yaptığını sorduğumda tarot falı ile herşeyi görebildiğini söyledi. Beni tanıyan birisi olduğunu düşünerek fazla inanmadım, daha sonra aklıma takıldı ve il dışından gelen Zonguldakla hiçbir alakası olmayan bi arkadaşımın hesabından ona mesaj attık sohbeti yürüttük, sonrasında aynı durumu ona da yaptı ve aynı TC, adres, anne baba adı gibi bilgileri ona da söyledi, tarot falından herşeyi görebiliyorum diyor, bu nasıl olabiliyor arkadaşlar???



F
geçen yıl
Çavuş

@rabiaturk6761 her yerde kimlik bilgileri sızdırılıyor. sizi tanıyan biri sizin bilgilerinizi bir yerden eline geçirmiş sizi trollüyor. kendi takipçi listenizden olmayan ve sadece sizin tanıdığınız bir arkadaşınızın bilgilerini sorun bakalım söyleyebiliyor muymuş?

cin olmadan adam çarpma işleri bunlar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fotofrank -- 13 Aralık 2022; 17:1:41 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.