Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
896
Tıklama
0
Öne Çıkarma
UYGULAMALARI SD KARTA TAŞIMA
G
geçen yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba, uygulamaları sd karta nasıl taşıyabiliriz oppo reno 2z cihazda. Depolama kısmındam sadece fotoğraflar ve videolar taşınabiliyor. Bu durumda sd kart takmak cok mantıksız geldi ama çözümü varsa ve anlatabilecek olan varsa memnun olurum



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

E
geçen yıl
Yarbay

Merhaba. Destekleyen telefonlarda sadece sd kartı dahili hafıza gibi kullanma var o kadar. Maalesef sd karta taşıma olayı orijinal romlarda yıllardır olamayan bir şey diye biliyorum. En az 128 gb hafızanız olması lazım, oyun mu çok acaba diye merak ettim.

edit: az önce crdroid adlı custom romda taşıma olduğunu gördüm.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 1 Aralık 2022; 12:53:55 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
geçen yıl
Binbaşı

android'in eski versiyonlarına sahip bazı model cep telefonlarında bu imkan vardı. dahili hafızada yer kalmayınca, telefon ayarlarına girip, uygulamalar bölümünde, kurulu programlar listesinden program detaylarına bakınca, kurulumu sd karta taşı seçeneğini görebiliyorduk. bu seçenek hala var mı kontrol edemiyorum. cihaz 128 gb olunca.

bu özellik sanırım programın üreticisi tarafından sağlanıyor. programda bu özellik yoksa, usb taşıma yapılamaz diye biliyorum. diğer bir seçenek ise telefon üreticisinin telefondan telefona kopyalama özelliği imkanını sunuyor olması.


alıntı:

Uygulamalarımı neden SD kartıma taşıyamıyorum?

Android uygulamalarının geliştiricilerinin, uygulamalarının <manifest> öğesindeki "android:installLocation" özelliğini kullanarak, uygulamalarını SD karta taşınacak şekilde açık bir şekilde sunmaları gerekir . Aksi takdirde, "SD karta taşı" seçeneği devre dışı kalır.



S
geçen yıl
Yarbay

Apk olarak kurarsanız direk sd karta kurulur.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.