Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
8061
Cevap
284393
Tıklama
5
Öne Çıkarma
Cevap: Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (404. sayfa)
O
2 hafta
Binbaşı

İkinci elde maalesef yurt dışı fiyatları değil de niş bir alan oluşundan ötürü ölü fiyatlara ürün arayanlarla dolu zaten satamazsın yaklaşımında olan.

Öte yandan güncel koşullar gereği zaten yurtdışından getirmek zor diye yurtdışından getirebileceğiniz kargo vergi dahil rakamların üzerinde ürün satan şahışlar da bolca mevcut.

Her alanda olduğu gibi hobi sahipleri dışında insanların bozduğu bir piyasa oluşmuş durumda.

Tüm aksesuarları ile 500-600 euro tutan bloğu 8bin bandından satışa koymuştum gelen teklifler çok komik maalesef. İşin daha da ilginci sizlerden ölü fiyata parça almak isteyen şahışlar custom sistem toplama hizmet ilanları vs açıyor.

Forumda da başıma gelmişti evleniyorum elim sıkışık vs diyip pazarlık yapan şahsın sonradan baktım ki bunun ticaretini ve reklamını yaptığı ilan başlığı var. Konu özelinde benden istediğim rakama aldığı ve dürüst olduğu sürece başkasına kaça sattığı beni ilgilendirmez. Ama yalan dolan acındırma işleri her alanda olduğu gibi bizim şu küçücük topluluğumuzda bile mevcut.

Alıcılar da satıcılar da araştırmasını yapmalı ürün alıp satarken.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

T
2 hafta
Yarbay

Güzel olmuş elinize sağlık. Şuan o radyatörleri hiç temizlediniz mi? Sıvı renginin kalıntılanma hali ne durumda merak ettim.




Bu mesajda bahsedilenler: @tgaripozer
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.