Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
409
Tıklama
6
Öne Çıkarma
Android 13 tabanlı MIUI 14 detaylanıyor: İşte sunulan yenilikler
A
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Android 13 tabanlı MIUI 14 detaylanıyor: İşte sunulan yenilikler
Xiaomi'nin merakla beklenen Android 13 tabanlı MIUI 14 güncellemesinin Xiaomi 13 serisi ile piyasaya sürülmesi bekleniyor. Dün ani bir kararla yaklaşan amiral gemisi telefonlar ertelenmiş olsa da, MIUI 14'ün güncelleme detayları sızdırıldı. Yeni ürün yazılımı, kişiselleştirme, performans, güvenlik ve gizlilik açısından birçok iyileştirme içeriyor.



Android 13 tabanlı MIUI 14 neler sunacak?



Bildirilenlere göre Xiaomi telefonlar için yeni özellikleri beraberinde getirmesi beklenen MIUI 14, daha az depolama alanı kullanımı ve hafif yapısıyla öne çıkacak. Bununla birlikte yeni sürüm, ''güç tasarrufu'' modunda hem önceden yüklenmiş hem de üçüncü taraf uygulamaların performansını arttıran geliştirilmiş bir sistem mimarisi ile karşımıza çıkacak. 



Ayrıca Bkz.Xiaomi 13'ün yarınki tanıtım etkinliği süresiz olarak ertelendi: Sebep ne?



Kullanıcı deneyimi konusun da yeni özellikler ile güncellenen MIUI 14, daha fazla kişiselleştirme seçeneği ve yeni bir widget formatı ile kullanıcıların oluşturabileceği kombinasyon sayısını arttıracak. Arayüze eklenen bir diğer yenilik ise, kullanıcılar artık herhangi bir galeri görüntüsünden metinleri kopyalayabilecek.



Android 13 tabanlı MIUI 14 detaylanıyor: İşte sunulan yenilikler
Sızdırılan bilgiler arasında ayrıca "Süper simge" adı verilen bir özellikten bahsediliyor. Bu özelliğin detayları bilinmiyor olsa da, ana ekrana yeni bir görünüm kazandırması bekleniyor. Yeni güncelleme, genel gizlilik ve güvenlik özellikleri konusunda da yenilikler getiriyor. Böylece cihazlar, gerçekleştirilen birçok eylemde bulutta hiçbir veri depolanmadan yerel olarak uçtan uca gizlilik desteğine sahip olacak.



Ayrıca Bkz.Xiaomi 13'ün yeni görüntüleri sızdırıldı!



Xiaomi ayrıca, cihazlar arasındaki bağlantıyı geliştirerek, kulaklıkları telefonunuza, tabletinize ve TV'nize bağlamayı ve bu cihazlar arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapmayı kolaylaştırıyor. Buna ek olarak MIUI 14, sesli dijital asistan tarafında da yenilikler sunuyor. Kullanıcılar artık asistan üzerinden çeviri, arama filtreleme ve çok daha fazlasını yapabilecek. 




Kaynak:https://www.gizmochina.com/2022/11/30/miui-14-changelog-leaked-whats-new-ixiaomis-android-13-update/

 Haberi Portalda Gör

Şu an yapmaları gereken en önemli "Yenilik" sistemin stabil çalışmasını sağlamaktır. Donanımsal olarak iyi hoş cihazlar ama maalesef yazılımsal olarak bir çok sorunu barındırm...
Yoruma Git
Yorumun Devamı teknoloji_tutkunu - geçen yıl +13
Yaşasın yeni buglar yolda
Yoruma Git
Yorumun Devamı isimsiz55_55 - geçen yıl +6
T
geçen yıl
Teğmen

Şu an yapmaları gereken en önemli "Yenilik" sistemin stabil çalışmasını sağlamaktır. Donanımsal olarak iyi hoş cihazlar ama maalesef yazılımsal olarak bir çok sorunu barındırmakta.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
geçen yıl
Yarbay

Xiaomi kullanıcılarının bitmek bilmeyen ızdırabı.





Bu mesajda bahsedilenler: @teknoloji_tutkunu
İ
geçen yıl
Binbaşı

Yaşasın yeni buglar yolda



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
geçen yıl
Yarbay

Hangi cihazlar alacak en çok merak edilen bence o




W
geçen yıl
Yarbay

Birkaç defa yazılım güncellemesi yaptım ama sürekli buglu olduğu için en iyi sürümü yükleyip bıraktım. Şuan Miui 12.0.9 kullanıyorum. (Poco X3 NFC)



Telefon bozuluncaya kadar bu sürümü kullanmayı düşünüyorum. Daha da Miui güncellemesi yapmam.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
geçen yıl
Yarbay

Samsung, Apple, Google, OnePlus(Biraz çuvallamışlardı fakat oxygenos 13 güncellemesiyle eski haline döndü örneğin oxygenos 13 12 ye göre yüzde 20 daha hızlı ve dün açıkladıklarına göre oxygenos 14 şimdiden geliştirilme aşamasında ve 13 den sonra gelecek kısmen büyük güncelleme oxygenos 13.1 2023 ün ilk yarısında çıkış yapacağını ve odaklarının güvenlik,medya kontrolleri,sistem stabilizasyonu ve optimizasyonu üzerinde olduğunu ayrıca 2023 ile birlikte 3 yıl sistem güncellemesi sözünü 4 yıla, 4 yıllık güvenlik güncellemesini de 5 yıla çıkarak android tarafında en kral telefon markası şuan) eğer konu amiral gemisi ise bu markalar dışında başka marka telefon almak pişman eder insanı




D
geçen yıl
Yarbay

2021 serisi redi not 8 serisine güncellemer veriliyor ama nedense pro seririsine verilmiyor peki anladık cihaz tarihi çıkışına göre veriliyor anladık benim cihazım not 8 pro 2021 bana neden verilmiyor 13 güncelemsini bile alöadı



Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
geçen yıl
Yüzbaşı

Telefon hala güclü oldugu icin güncelleme almıyor.. Güncelleme verirlerse telefonun gücünden de memnunsun telefonla ilgili güncelleme yok o yüzden sözde eskidi hissini duymazsın.. Telefonu 3 - 4 sene daha kullanırsın.. Yeni telefon almazsın.. Senin baska bir Redmi pro serisi cihaz almanı istiyorlar o yüzden güncelleme vermiyorlar..

Fakat note 8 yani pro olmayan zaten dandik bir CPU'ya sahip olduğu icin tospik gibi telefon.. Ona güncelleme verirler cünkü onu kullanıcısı zaten yavasladı diye degistirecek ona güncelleme vermeseler de kullanıcısı degistirir verseler de degistirir.. cünkü CPU'su günümüz sartlarına göre oldukca geride.. hatta ona özellikle yavaslatan güncelleme bile verirler..

Güncelleme yapmayın ben hala MIUI 12,0,2 kullanıyorum mesela.. Hem cihazınız 2 seneden eskiyse güncellemeyle yavaslatırlar hem de hatalarla ugrasırsınız....





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warlord384 -- 9 Aralık 2022; 21:8:37 >


Bu mesajda bahsedilenler: @DH Misafiri
O
geçen yıl
Er

Bende aynı telefonu kullanıyorum MIUI 13 kullanıyorum bende hiç bir sıkıntı yok reis telefonunda sıkıntı vardır



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @wolf silver
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.