Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
282
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Elon Musk, Tim Cook ile görüştü: Yanlış anlaşılmalar düzeltildi
E
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Elon Musk, Tim Cook ile görüştü: Yanlış anlaşılmalar düzeltildi
Kendi sosyal medya platformunda Tim Cook’a ateş püsküren Elon Musk, Apple kampüsünde görüşme sonrası şaşırtıcı tweetler attı, bazı tweetleri de sildi. Peki, Twitter, App Store’dan kaldırılacak mı?



Ayrıca Bkz.Twitter'ın COVID-19 politikası değişti: Dezenformasyon serbest!



Tim Cook'u yerinde ziyaret etti



Elon Musk, bu haftanın başlarında Apple’ın sözde sansürü gerekçe göstererek Twitter’ı App Store’dan kaldıracağını iddia etmişti. Ayrıca Apple’ın yüksek vergi kesintisini dile getirmişti. Musk, Tim Cook ile görüştü ve sorunların çözüldüğünü söyledi.



https://twitter.com/elonmusk/status/1598090996281413638



Musk’ın tweetine göre Apple kampüste gerçekleşen toplantı iyi geçti ve Twitter, App Store’dan kaldırılmayacak. Cook ile görüşme sonrası sakinleşen Musk, bazı tweetlerini sildi.



App Store’un uygulama içi satın alıma işleminde uyguladığı %30 oranında komisyondan yakınan Musk, yaklaşık bir ay önce Twitter iOS uygulamasına özel mavi tik alma satın alma programını başlattı ancak sonrasında kötüye kullanım nedeniyle durdurdu. Tekrar açılacağı söylendi ancak yine ertelendi.



Sosyal medya platformunda ikili birbirlerini takip ediyor. Yaptığı köklü değişikliklerle sık sık gündeme gelen Musk, şimdilik durulmuşa benziyor, ikilinin arasındaki buzlar da kırılmış gibi görünüyor.




Kaynak:https://9to5mac.com/2022/11/30/elon-musk-twitter-app-store-drama/

 Haberi Portalda Gör

bu hikayeyi tamamen elon musk'ın ağzından dinleyip olaylara öyle bakıyorsunuz. belki de olay tamamen başkadır? Apple gibi bir şirketin elonla bu mevzular için ergen muhabbetlere gireceği...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Kendine_Antagonist - geçen yıl +4
G
geçen yıl
Yüzbaşı

:)




V
geçen yıl
Yarbay

Apple geri vites :) Mağazadan kaldırırım onu yaparım bunu yaparım atıp tutuyordu. Baktı pabuç pahalı "biz öyle demek istemedik yaa" modunu açmış.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
geçen yıl
Yarbay

Bunlar birbirlerini üzmezler tamamen boş muhabbet.




K
geçen yıl
Yarbay

bu hikayeyi tamamen elon musk'ın ağzından dinleyip olaylara öyle bakıyorsunuz. belki de olay tamamen başkadır? Apple gibi bir şirketin elonla bu mevzular için ergen muhabbetlere gireceğini sanmıyorum.





Bu mesajda bahsedilenler: @Virinom
İ
geçen yıl
Yarbay

Elon bence uzaylı ağa. İnsan olduğuna inanmıyorum reptil felan olabilir. yılana benziyor zaten



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

K
geçen yıl
Yarbay

Adam deneme yanılma yöntemiyle şirket yönetiyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

V
geçen yıl
Binbaşı

Twitter 'I musk'in eline verdiler kime saldiracagini şaşırdı.. Apple'ın musk zeyinde bile değil gidip ayaklarına bir dr özür dile is yok yanlış anladık diye.. Tam bir kez an, tam bir varos bu Elon musk.. Zaten cumhuriyetcileir, Trump ı desteklemesinden belli.. AKP'li dayının ABD versiyonu...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.