Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
16
Cevap
396
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Xiaomi 13 Pro'nun Leica imzalı kamerasından fotoğraf örnekleri yayınlandı
M
geçen yıl
Moderatör
Konu Sahibi

Xiaomi 13 Pro'nun Leica imzalı kamerasından fotoğraf örnekleri yayınlandı
Xiaomi 13 serisi için geri sayım başlamış durumda. Çinli şirket çok yakında yapmayı planladığı tanıtım etkinliğinden önce heyecan dozunu yükseltmek için Xiaomi 13 Pro'nun kamera yeteneklerini sergilemeye karar verdi. Seçilen slogan da oldukça ilgi çekici: "İsmi Pro olsa da ruhu Ultra"



Ayrıca Bkz.Bir devrin sonu: Epson lazer yazıcılara veda ediyor



Daha önce gündeme gelen söylentiler yalan değilmiş. Cihaz gerçekten de ana kamerasını bu yılın en iyi kameraya sahip telefonu olarak gösterilen Xiaomi 12S Ultra'dan miras alacak. Evet, Leica lensle desteklenmiş 1 inç Sony IMX989 görüntü sensöründen bahsediyoruz.



Xiaomi 13 Pro'nun Leica imzalı kamerasından fotoğraf örnekleri yayınlandı



Kamera performansı gözler önünde



Xiaomi aynı zamanda Xiaomi 13 Pro ile çekilen fotoğraflardan örnekler de yayınladı. Amiral gemisi akıllı telefonun nasıl bir kamera performansına sahip olacağını galeride yer verdiğimiz fotoğraflara bakarak görebilirsiniz. Daha fazla detay için biraz daha beklememiz gerekecek.






Kaynak:https://weibo.com/1749127163/MhoK93TMv

 Haberi Portalda Gör

Çok gördük böyle haberleri Son kullanıcıya gelsin sonra görüşürüz.
Yoruma Git
merfarukkk - geçen yıl +6
M
geçen yıl
Yüzbaşı

Çok gördük böyle haberleri Son kullanıcıya gelsin sonra görüşürüz.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
geçen yıl
Yarbay

Pro modda raw çekmeden bu sonuçları alamazsınız hocam, bu büyüklükte sensörü en azından test edebilmek isterdim açıkçası.
Yarısı büyüklüğündeki sensörle bile çok güzel fotoğraflar çekip işleyebiliyorum ben raw formatında.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @merfarukkk
D
geçen yıl
Yarbay

Yakindir kaderi yakında Huawei gibi olur.Kaliteyi arttırdikça yasaklanmaya baslar.




D
geçen yıl
Yarbay

Neden bu kadar Xiaomi çamur atmak zorundasınız sanki Samsung iPhone babanızın malı gibimiş gibi demediniz etmediniz kalıyor tamam yazılım olarak kötü ola bilir biraz saygı gösterin merhamet edin adamlar aylarca emek sarf ediyorlar bir cihazı çıkarınca karşında herşey güllük gülistanlık adamlar el verdiğince bir şeyler yapma çalışmış bazı arkadaşlar günün neredeyse imkanı olsa 24 saat ellinden telefonu düşürmeyecek social media kullanarak oyun oynarken bazı arkadaşlar çeşit çeşit İME atarken telefonuna bazıları ise ikinci part uygulama yüklerken değişik romlar yükleme e sen bunları yaparsan sonra ne bekliyorsunuz telefondan size vermesini



Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
geçen yıl
Teğmen

kardeşim her sene 20-30 tane telefon tanıtacağına adam akıllı yazılımı olan 3-5 telefon çıkartsın. milleti maymun ettiler artık xiaominin modellerini takip bile edemiyorum :D bırak model çıkartmayı adamlar kendilerini bölüp 3 markadan sürüyle telefon çıkartıyorlar. ve hepsinin yazılımı çöp. mi 5 -redmi note 5 - mi 9 - poco f2 pro kullanıcısı olarak söylüyorum bunları.



Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @DH Misafiri
W
geçen yıl
Yüzbaşı

miui cöp değil cogu markanın kopyaladıgı bir sey.. samsung bile miui'den esinlendi.. ondan öncesinde touchwiz vardı miui'nin basarısı samsung'u bile miui benzeri bir UI gelistirmeye yönlendirdi.. xiaomi sadece cok telefon cıkarttıgı icin hatalarla hızlı ilgilenemiyor fakat ciddi hatalar vara mutlaka düzeltiliyor yeni bir güncellemeyle baska hatalar ekleniyor..

burada kullanıcının da sucu var güncellemenin üzerine atlıyorlar hemen eroin müptelası gibi güncelleme müptelası olmuslar.. kullandıgın rom da sorun yoksa güncelleme yapmadan önce düsüneceksin.. güncellemeye cıkar cıkmaz atlarsan bir sürü sorunu telefonuna indirirsin.. bu böyledir.. yani hem her güncellemeye atlarım hem de sorun istemem diyorsan bunu hicbir markada bulamazsın xiaomi de daha cok sorun yasarsın..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warlord384 -- 2 Aralık 2022; 6:23:6 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @PowerNowa
P
geçen yıl
Teğmen

hocam miui çöp demedim. bir çok iyi yanı var ama ortalığı telefon çöplüğüne döndürdüğü için yazılımdaki bugları düzeltmekte çok geç kalıyorlar. telefonun güncelleme desteği bitiyor ve hala yazılımlarda bug var. böyle yapacağına 10 tane telefon çıkar yılda adam akıllı yazılım yap bugsuz millete işkence etme. 5 hata varsa 4 ünü güncelleme ile düzeltiyor ama 3 tane farklı hata geliyor ilave olarak =)

kardeşim kullanıcının suçu yok. güncelleme gelince yapmak kullanıcının en doğal hakkı. suçlu bug dolu güncellemeyi çıkartan firmadadır. bunun alfa beta testleri var geliştirici testleri var. bu kadar aşama varken son kullanıcıya hala bug dolu güncelleme verirsen bu senin hatandır. ben her güncellemede ya acaba bunda bug var mı diye düşünmek araştırmak zorunda degilim. bunu yapan bütün markalarıda eleştiririm. özellikle xiaomi nin yazılımı çöplüge dönmüş. her bölgeye ayrı telefon ayrı yazılım. ayrı versiyonun farklı bölgeler için onlanlarında bir sürü farklı bug var. artık hangisi en bugsuz diye forumlarda destanlar okumaya basladık.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Warlord384
W
geçen yıl
Yüzbaşı

hacı o dedigin olay güncellemeye beta kalitesinde yazılım verilmesini tüm markalar yapıyor ve bunu yapmaktan onları caydıramazsın.. xiaomi de bazen sacma hatalar daha cok olabiliyor fakat diğer markalar bundan cok da farklı değil.. cünkü orada 3 - 5 tane mühendisin denemesi ayrı kullanıcıya sunulup büyük kitleler halinde hata raporlaması yapılması ve yeni sürümlerin bunlara göre hatadan temizlenmesi ayrı.. mobil isletim sistemi masaüstü isletim sistemi kadar kapsamlı bir olay..

yani senin bana kararlı yazılımı direkt verecekler firma mecbur demek gibi bir lüksün yok ne yazık ki.. böyle bir sey olursa güncellemeyi 3 senede alırsın.. 3 - 5 ay süreyle güncelleme alamazsın alırsan da beta kalitesinde olur.. tabii sen 3 - 5 ay süreyle yazılım cıksın sağlam olsun kararlı olsun diyebilirsin fakat o dedigin gerceklesmez..

telefonu gectim windows güncellemeleri bile beta kalitesinde.. hatta masaüstü linuxlarda da durum genellikle böyle.. mobil isletim sistemiyle ne alaka deme o da isletim sitemi masaüstü de isletim sistemi.. fark donanımda fakat olay mantık aynı.. senin söyledigin sey icin mesela yine masaüstü linux örneği vereyim özel olarak kararlı distrolar var fakat 2 senede yeni sürüm cıkıyor.. cünkü istedigin sey 3 - 5 ay süreyle güncelleme alan bir cihaz icin imkansız gercekten..

ben iphone kullanırken yeni IOS güncellemesi yüklerdim mesela o sürümde pil sorunu olurdu sarj hızlı biterdi herifler yetki vermedigi icin downgrade edemezdim sonraki sürümü beklerdim..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warlord384 -- 2 Aralık 2022; 20:24:36 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @PowerNowa
P
geçen yıl
Teğmen

durumun imkansızlıkla alakası yok hocam. aptal gibi yılda 50 tane telefon çıkartıp yazılımına adam gibi bakmamakla alakası var. xiaomide kullanıcıya açık geliştirici romlar var hocam. 3-5 mühendis denesin demiyoruz. geliştirici romlarını isteyenlere önden dagıtsın geri dönüşlere göre adam gibi kararlı rom yapıp geriden sunsun. yani müthiş donanımlı cihazların yazılımla çok güzel kullanışsız hale getirebiliyor xiaomi. xiaomi kadar yılda bu kadar çok rom dagıtıp bu kadar yüksek donanımlı cihazlarda bu kadar bug dolu yazılımla çıkartan başka global firma yoktur sanırım. samsungla yarışabilirler bu konuda


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Warlord384
P
geçen yıl
Teğmen

3-5 ayda bi güncelleme yayınlasın diyen yok. 1 yılda bir arayüz güncellemesi ve güvenlik güncellemesi yayınlasa yeter. aylık güncelleme yapıp bug dolu güncelleme yayınlayacağına hiç yayınlamayıp adam gibi güncellemeyi daha uzun sürede vermesini tercih ederim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
geçen yıl
Yüzbaşı

hacım sen kendin zaten söylemissin Samsung'un da durumu aynı hatta Apple bile böyle.. Güncelleme demek hemen tüm telefonlarda sorun demektir.. Mümkün oldugunca güncellemeden kacacaksın.. Yeni sürümde seni cok cezbeden bir sey yoksa yüklememek daha güzel..




Bu mesajda bahsedilenler: @PowerNowa
W
geçen yıl
Yüzbaşı

UI'de düzenleme zaten olayın en büyük yönü.. Ben telefonların MEIZU gibi olmasını tercih ederdim.. Sadece güvenlik güncellemesi verilecek UI ve major sürüm verilmeyecek.. Fakat piyasa bu sekilde yerlesmis o zaman da koyun kullanıcı güncelleme yok diye cihaz almayacak..




Bu mesajda bahsedilenler: @PowerNowa
W
geçen yıl
Yüzbaşı

Ben xiaomi'nin zaten diğer markalardan daha cok hata icerdigini kabul ediyorum hocam.. Biraz daha dikkatli olsunlar fakat güncelleme kalitesi yine de betadan yukarıya cıkmaz en azından sacma sapan hatalar olmasın o da söyledigin gibi cok model cıkartıyorlar fakat o da o firmanın satıs stratejisi yani..




Bu mesajda bahsedilenler: @PowerNowa
G
geçen yıl
Yarbay

Bu lens zaten kullanıldı alacak olan gitsin alsın mi 12 s ultrayı efsane 1 inç sony lens. Eziyor youtube karşılaştırmalarında. Vivo x90 prodada bu lens var.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

C
geçen yıl
Yüzbaşı

Bi kaç güncelleme sonrası zort



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
geçen yıl
Yarbay

Eminim iyi fotoğraflar çekilebilecek bir cihaz olacaktır lakin bu kadar telefonu t ,s pro vs deyip yeniymiş gibi satışa çıkarmak sadece 2 yıl daha ondan sonra satışları düşecek , 1 yılda 6-7 ürün komedi, Xiaomi mi 11 kullanan biri olarak söylüyorum, kamera için telefon alınmaz ,her sene telefon alan dostlar para çok sanırım




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.