Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
389
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Crossover + Tweeter ya da Koaksiyel Hoparlör Tavsiyesi
T
geçen yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Selamlar, aracımın arka tarafında pioneer 6966s, ön taraflarda ise powerbass 6752 model koaksiyel hoparlör mevcut, ayrıca amfim de var. Powerbass hoparlörümün bir tanesinin tweeteri bozuk. Bunun yerine sistemi düzenleyip daha güzel ses almak istiyorum ancak kafama takılan bir soru var.

Ön kapılarda bulunan koaksiyel hoparlörlerdeki tweeterleri iptal edip araya crossover alıp ekstradan tweeter alırsam mı daha güzel ses alırım yoksa direkt 1000₺ bütçe ile koaksiyel hoparlör mü almak daha mantıklı?

Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler.



C
geçen yıl
Yarbay

T
geçen yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Öneriniz için teşekkürler, peki neden gtf1639?

jbl stage3 637f ile karşılaştırsak ne dersiniz?




Bu mesajda bahsedilenler: @command_4
O
geçen yıl
Yarbay

koaksiyel hoparlorden cok birsey beklenmez. tweeterin mumkun oldugunca kulak hizasinda olmasi lazim. en onemlisi beklenti tabii.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
geçen yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

bass fazla sevmiyorum genelde sanatçı ve enstruman sesi duymayı seviyorum o yüzden koaksiyel ya da mid takımı düşünüyorum. tavsiyeniz var mı?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @OzzY®
O
geçen yıl
Yarbay

urun olarak bir tavsiyem yok. sadece yineleme olarak eger tweeterlari kolayca takabileceginiz bir yer varsa koaksiyel almayin.




Bu mesajda bahsedilenler: @Thursy
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.