Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
256
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Apple Watch Ultra için Oceanic+ uygulaması indirmeye sunuldu
E
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Apple Watch Ultra için Oceanic+ uygulaması indirmeye sunuldu
Apple kataloğundaki en güçlü akıllı saat konumuna yükselen Apple Watch Ultra için söz verilen uygulamalar yavaş yavaş kullanıma sunuluyor. Özellikle dalgıçlara yönelik olarak hazırlanan Oceanic+ bunlardan birisi.



Oceanic+ neler sunuyor?



Oceanic+ uygulaması 40m mesafeye dayanıklı Apple Watch Ultra modelini adeta bir dalış bilgisayarına dönüştürüyor. Huish Outdoors ile birlikte geliştirilen uygulama farklı derinlik verilerini sunarken dalgıçlara da hayati konularda uyarılarda bulunuyor.



Ayrıca Bkz.App Store verileri kullanıcıları net bir şekilde tanımlayabiliyor



Uygulama saatin derinlik ve sıcaklık sensörlerini kullanarak dalgıcın dalma veya yükselme hareketlerini takip edebiliyor. Buna göre yüzeye ulaşma süresini hesaplayabiliyor. Akım, dalga ve sıcaklığa bağlı olarak da planlama yapabiliyor. Ayrıca hızlı hareketlerde dalgıcı uyarıyor.



Titreşim ve ekran parlaklığı ile kullanıcıyı uyaran uygulama ücretsiz ancak sınırlı bir kullanım sunuyor. Günlük 5$, aylık 10$, yıllık 80$ ve aile için yıllık 130$ şeklinde lisans bedelleri mevcut. Uygulama WatchOS 9.1, iPhone 8 ve iOS 16.1 gerektiriyor.




Kaynak:https://www.gsmarena.com/apple_announces_the_oceanic_app_that_makes_the_apple_watch_ultra_into_a_diving_computer-news-56680.php

 Haberi Portalda Gör

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.