Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
43
Cevap
4937
Tıklama
17
Öne Çıkarma
Cevap: Matrah düzenlemesinin ömrü kısa sürecek: Yılbaşına kadar otomobillere yeni zamlar bekleniyor (3. sayfa)
C
geçen yıl
Yarbay

Enflasyon hesaplamasında ev kirası da kesine%25 baz alınıyordur



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Deníz
B
geçen yıl
Yarbay

Ne bayiler bu durumu tersine çevirmek ister, ne de firmalar Türkiye'ye bu dönemde bu kadar büyük araç temini sağlama riskini - yatırımını göze alıp arz - talep dengesizliğini düzeltmek - kırmak istemez. Zira vergilerdi, enflasyondu, faizdi derken 5-10 katı oranında Türkiye'ye sıfır araç gelse satılabilecek mi sanki? Hayır.




Bu mesajda bahsedilenler: @azaz06
W
geçen yıl
Yarbay

Ya kim alabiliyor hala sıfır otomobil? Bu fiyatlardan araba alınır mı aklınızı mı yediniz. Ömür boyu çalışsan 1 milyon tl anca kazanıyorsun zaten. Bu nasıl matematik nasıl ülke nasıl ekonomi..



O
geçen yıl
Yüzbaşı

Bu arabayi bu kadar buyutmeye gerek yok yap duz yuzde 18 dunyanin geri kalanı gibi gec isteyen alsin istemeyen almasin vergi vergi nereye kadar bibyerde ekonomi tekler



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

F
geçen yıl
Yarbay

Bu saçmalığın çok basit bir çözümü vardı. ÖTV matrahlarının döviz olarak belirlenmesi kökten çözüm olacaktı. Yapmadılar. 10-11 bin Eurodan başlayıp 2000 ya da 2.500 Euro her matraha Aralık vermiş olsalardı bir daha böyle saçmalıklar yaşanmazdı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Z
geçen yıl
Yüzbaşı

ben değil miyim sandın?





Bu mesajda bahsedilenler: @L.Croft
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.