Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
354
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ozan Suncak'ın menajerinden açıklama geldi
E
geçen yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Diyagonal Özel – Emirhan Alkan | Fenerbahçe’nin 14 Ekim’de sözleşme imzaladığı Ozan Suncak’ın sözleşmesinin feshedileceği iddiası gündeme bomba gibi düştü.
Konuyla alakalı olarak Ozan Suncak’ın menajerlik şirketiyle iletişime geçen Diyagonal, transfer sürecini, Fenerbahçe’nin neden sözleşmeyi feshetmek istediği gibi konularda pek çok bilgiye ulaştı. Menajerlik şirketi adına açıklama yapan yetkilinin açıklamalarından öne çıkanlar ise şu şekilde;

OZAN SUNCAK’IN PKK SEMPATİZANI OLDUĞU İDDİALARI TAMAMEN YALAN!


Sosyal medyada dolaşan dedikodular, PKK sempatizanı olduğu yönündeki iddialar tamamen yalan üzerine kurulu, bir senaryo. Burada kıskançlık üzerine paylaşım yapan birisi mi yoksa, Fenerbahçe aleyhine karalama yapmak isteyen birisi mi bilmiyorum. Biliyorsunuz, Türkiye’de özellikle sosyal medyada bilgi kirliliği çok fazla. Bu çocuğun siyasetle, terör örgütüyle hiçbir alakası yok. Ben çocuğu, küçüklüğünden beri tanıyorum. Tamamen Almanya’da yetişmiş saf (temiz) bir çocuk. İlgili paylaşımda gözüken yorum kendisine ait değil, kaldı ki Ozan’In bir Twitter hesabı bile yok. Sadece Instagram hesabı var. Sosyal medyada yapılan bu linç girişimini reddediyoruz. Ozan da haliyle çok etkileniyor. Reşit de olsa sonuçta bir çocuk.

“FENERBAHÇE’NİN İÇİNDE MENFAAT ÇIKARLARI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM”
3 yıllık sözleşme imzalandı, ortada bir sözleşme var. Milli takım referanslı bir oyuncu. Eden Hazard tarzı bir oyuncu. Benim tahmin ettiğim kadarıyla Fenerbahçe içerisinde değişik akımlar var. Menfaat çıkarları diyeyim. Kulüp içerisinde bir menfaat çatışması oldu diye düşünüyorum. Bu sadece bir tahmin, çünkü; bunun dışında mantıklı gelen hiçbir şey yok. Kulüple görüştüğümüzde, performans yetersizliği diyorlar, fakat; antrenmanlarda antrenörlerin görüşlerine bakıldığında bu da asılsız duruyor.

“FENERBAHÇE GEÇ DAVRANDIĞI İÇİN OZAN’IN LİSANSI ÇIKMADI”


Ozan’ın lisansının çıkmamasının nedeni de Fenerbahçe’nin geç davranması. Transferi son anda gerçekleştirdiler, Ozan’a ve ailesine direkt ulaşarak. Milli takım referansıyla, sen bizde direkt 11’de oynayacak, profesyonel ekibimizde oynayacak isimsin, çok istiyoruz dediler. Son güne bıraktılar, 14 Ekim’de amatör transfer dönemi bitiyordu. 14 Ekim’de kulübüyle anlaştık, Fenerbahçe ile protokol imzaladık. 14 Ekim’de İstanbul’da imzasını attı, tesislere yerleşti federasyondan onay beklendi. Onay, cuma günü geç ulaştığı için, Almanya Futbol Federasyonu anca 17 Ekim Pazartesi günü yaptı. O sırada da Türkiye’de amatör transfer dönemi kapandığı için lisansı çıkmadı.

Haberin devamı için



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.