Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
146
Tıklama
0
Öne Çıkarma
VALORANT LAG VE DELAY SORUNU
S
geçen yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba TurkNet kullanıyorum Valorant'ta ve bazı oyunlarda garip şeyler yaşıyorum bunu TurkNet'e anlatana kadar muhtemelen ben yaşlanırım o yüzden direkt size sorayım dedim.
Bilgisayarım ile ilgili bir sorun olduğunu sanmıyorum çünkü videoya dikkatli bakarsanız aşağıya görselini de bıracakağım paket gönderme oranı aniden 5'lere kadar düşüyor çok can sıkıcı bir durum.


< Resime gitmek için tıklayın >


https://www.youtube.com/watch?v=Ai6TlruiAG0&feature=emb_title



M
geçen yıl
Yüzbaşı

bu şekilde müneccim olmaları lazım sana cevap vermeleri için, tracert - ping testleri yap, valaront ve oynadığın diğer sunucularına, ekran görüntülerini yükle o şekilde yardım iste, tracert - ping sonuçların normal çıkıyorsa bu sefer bilgisayarını kontrol et. güncel sürücüler mi, görev yöneticisinden uygulamaları izle. yine internet bağlantın wifi üzerinden mi kablo ile mi bunların bilgisini de yazman gerekli...



T
geçen yıl
Yarbay

Merhaba, yaşadığınız sorunu uzmanımızın ve network ekiplerimizin kontrol edebilmesi için sunucu adresi üzerinden ping tracert test sonuçlarını alarakwww.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.