Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
803
Tıklama
0
Öne Çıkarma
cambly alternatifi sohbet platformu var mı ?
M
geçen yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Dostlar cambly için fiyatlara baktım yüzde 60 indirimli olmasına rağmen halen bütçemi aşıyor gramer öğrenirimidir vs herhangi bir ders vermesine gerek yok benimle sohbet edilsin ve yanlışlarım anadili ingilizce olanlar tarafından düzeltilsin yeterli bunu daha ekonomik fiyata sağlayabileceğim bir platform var mı araştırmalarım neticesinde malesef ulaşamadım ?



C
geçen yıl
Teğmen

preply,cambly,english central,quarint, var.

cambly denedim ama hoca bulmak ve yönlendirmek lazım pratik için iyi tabiki. ama aşırı pahalı şuan eski üyeliklerden bulabilirsen ucuza yenilediğinde eski fiyattan devam edebilirsin şuan başka yolu yok gibi.
şimdide preply deniyorum ekstradan daha yeni aldım bakalım.

%70 için indirim için ilk ders burdan kayıt olabilirsin.
https://preply.com/tr/?pref=NzI4OTk5OA==&id=1669713932.230934





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canis_Majoris_Vy -- 29 Kasım 2022; 12:27:41 >

R
2 ay
Er

Cambly 1 yıl kullandım. İyi de bir fiyata almıştım ancak rastgele hocalarla geyik muhabbeti yapmaktan başka bir işe yaramadı. Konuşma materyalleir oldukça kalitesiizdi ve anladığım kadarıyla hocalara da başka kaynak kullanımı konusunda sınırlama getiriyorlar. Öyle olunca verim almak neredeyse imkansız. 1 yılın sonunda çok iyi bir fiyata yenileme teklif ettiler ancak ben de çeşitli kaynaklardana raştırma yaparak Flalingo'yu tercih ettim. 1 aydır kullanıyorum. Henüz kesin bir yorum yapmak için çok erken ancak oldukça sistemli gidiyorlar. Haftada 3 günlük 6 ay abonelik aldım. Bu aboneliklerinde 1 tane de grup dersi veriyorlar. Bireysel dersler sistematik ilerliyor. Grup derslerinde de istediğiniz konuyu seçip 4 kişilik bir grupla tartışıyorsunuz. Özellikle grup derslerinin aynı öğretmen tarafından yönetilmesi ve kullandıkları materyalin kalitesi çok iyi. Grup dersleiryle ilgili araştırma yaptığımda çok fazla içeriğe rastlamadığım için buradan paylaşmak istedim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.