Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
355
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Türknet ve Millenicom saçmalığı
R
geçen yıl
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba. 3 4 gün önce Türknet'e başvuru yaptık ardından milleni.com ile aboneliği sonlandırdık ancak şuan türknet ve diğer sağlayıcılar bize boş port yok diyor. abonelik sonlandı ve bir anda başvuru hatalı diye uyarı aldık türknetten. öncesinde port yok demiyordu sitelerinden sorgulayınca .şuan ise diyor üstüne bizim port da açıldı.internetsiz kaldık. herhangi bir tavsiyeniz var mıdır? superbox falan baktım 250 gb kota 400 lira gibi saçma sapan rakamlar veriyor. ne yapabilirim? kablonette altyapınız yok dedi? airfiber tarzı önerir misiniz? edirne merkezde oturuyorum.



S
geçen yıl
Yüzbaşı

Geçmiş olsun, keşke yeni aboneliğiniz aktif olmadan eskisini iptal etmeseydiniz, şuan internetsiz kalmak istemiyorsanız komşunuza rica etmenizi öneririm, superbox taahhüt vs bayağı pahalıya patlar. Türk telekom kullanırım derseniz talep bırakın port boşaldığında kendi müşterilerine öncelik tanıyorlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Q
geçen yıl
Teğmen

Keşke hattını iptal etme yerine Türk nete taşısaydın.



R
geçen yıl
Er
Konu Sahibi

Hocam taşıma olmadı nedense türkneyt birşeyler saçmaladı taşıyamadık



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
geçen yıl
Er
Konu Sahibi

Komşularla pek olacak gibi durmuyor. Apartmanda muhasebeci var bir onda internet var. Bir de karşı apartmanda var hiç diyalogumuz yok. Neyse sağlık olsun kaldık böyle



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Sacrific3
Q
geçen yıl
Teğmen

Tüketici şikayeti BTK üzerinden yaparlar. Destek kaydına bakan personel bazen yetersiz kalabiliyor




Bu mesajda bahsedilenler: @rojhatyaman
X
geçen yıl
Yarbay

https://www.netspeed.com.tr/altyapi-sorgula
Port yok şeklinde hata veriyor ise, bölgenizde yeterli port sayısı olmadığı için ilgili bölge yeni aboneliklere ve nakillere kapatılmış demektir.

https://forum.donanimhaber.com/adresimde-altyapi-yok-gozukuyor-internetim-var-altyapi-sorgulayinca-yok-diyor-port-yok-diyor--154046574#154046574

Bağlı olduğunuz Telekom Müdürlüğü ile bizzat görüşme şansınız olursa çözebilirler diye düşünüyorum çünkü aboneliğiniz yeni iptal olmuş bu sebepten eğer o port dolmadı ise size verebilirler tekrardan diye düşünüyorum.



H
geçen yıl
Binbaşı

yapacağın tek şey, o ikisini de terk edip eski iss'e geri dönmek. bütün aboneler internet kullanmaya devam ediyor olsa, yeni aboneler boş port yok diye bekleye dursun, alt yapıdan istifadeyle yeni port ilavesi açılmayacak ise hepsi kapatsın dükkanı.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.