Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
651
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Vodafone'a online olarak numara taşımayın.
S
geçen yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

23 ekimde Vodafone yanımda uygulamasından numaramı Turkcellden taşıyayım dedim. Demez olaydım. 25 ekimde sim kartını teslim aldıktan sonra sim kartımı aktive edemedim. Bilenler bilir kartı teslim aldıktan sonra sim kartı aktive et butonu çıkar uygulamada. Sadece kuryeye teslim edildi yazıyordu.

28 ekime kadar sürekli telefonla ulaşmaya çalıştım başarılı olamadım. En sonunda Twitter üzerinden yazmak aklıma geldi ve derdimi anlattım. Gerekli bilgileri verdikten kısa süre sonra hemen uygulamada aktive et butonu çıktı. İşlemi yapıp kartı aktive ettikten sonra beklemeye geçtim.

Yasal süre olarak 3-5 gün içerisinde taşınması gereken hat,hala daha beklemede evraklarınız inceleniyor diyor.

Yine Twitter üzerinden işlemin iptali için mesaj attım. Dün geri dönüş yaptılar işleminizi iptal edeceğiz beklemede kalın diyorlar. Ne kadar bekleyeceğim diyorum en kısa sürede işleminiz gerçekleşecek diyorlar.
Sizle daha numarayı taşımadan böyle problem yaşıyorsam taşıdıktan sonra başıma neler gelecek çok merak ediyorum dedim. Haklısınız dediler.

Neyse zaten daha bunlarla işim olmaz da. Acaba numarayı bu süreçte Telekoma taşısam bir sıkıntı olur mu? Yoksa haber bekleyeyim mi? Şu an taahhüdüm bitti fazladan para vereceğim Turkcelle.

Valla lanet olsun. En son 13 sene önce kullanmışım Vodafone daha ne demeye bulaştım bilmiyorum.



G
geçen yıl
Yüzbaşı

Bende aynı şekilde int.uzerinden tasimistim baya bekledim toplamda basvurmamla hat açılmasi vs 10 günü buldu...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
geçen yıl
Yarbay

Turkcell den vodafone geçmekte ne bileyim


Bu mesaja 2 cevap geldi.
F
geçen yıl
Yüzbaşı

Bkz: Attan inip eşşeğe binmek



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @AMC
S
geçen yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

İşsiz kalınca ve en düşük fatura 160 lira çıkartınca karşına Turkcell mecbur kalıyorsun hocam. üç beş kuruş düşük fatura kovalıyorsun. Yoksa çokta sevdiğimden değil yani.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @AMC
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.