Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
481
Tıklama
0
Öne Çıkarma
oyuncu Laptopunu iş için kullanmak istiyorum.fan sesi rahatsız eder mi
Ö
geçen yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-gaming-3-16iah7-intel-core-i5-12500h-8-gb-512-gb-ssd-rtx-3050ti-4gb-freedos-16-wuxga-tasinabilir-bilgisayar-82sa0068tx-p-HBCV00002U0D4P?magaza=BOZDAN%20Teknoloji

arkadaşlar merhaba. yukarıdaki oyuncu Laptopunu çok beğendim.oyun oynamam.iş amacıyla kullanmak istiyorum.ancak youtubedaki inceleme videolarında en düşük fan hızında bile fan sesi duyulacak seviyede. oysa ki son yıllarda üretilen Laptoplarda normal işlemlerde neredeyse fan çalışmıyor. o kadar sessizler.

şimdi bu Laptop oyuncu laptopu olduğu için böyle mi çalışıyor, yoksa oyun oynamıyorken diyer Laptoplar kadar sessiz mıdır.tecrübesi olan bilgi verirse çok sevinirim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
geçen yıl
Yüzbaşı

Ben de Lenovo Ideapad Gaming 3 aldım bi 10 gün önce. Sanırım sizin paylaştığınız tasarım açısından daha güncel modeli. Donanım olarak benimki Ryzen 7 5800H işlemci, 16 GB RAM, RTX 3050Tİ ve 512 GB SSD'ye sahip.

Konsolda oyun oynadığım için bilgisayarı daha çok internette takılma, dizi/film izleme, bi iki işim görülsün gibi hafif işler için aldım. Hafif iş yükünde çok sessiz çalıştığını söyleyebilirim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SamaraMorgan -- 26 Kasım 2022; 13:37:43 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

C
geçen yıl
Onbaşı

Ö
geçen yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

bunun numaramatik yok.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @CTOwers
M
geçen yıl
Teğmen

hem iş hem oyun diyosan asus rog flowlara bakmanı tavsiye ederim ama fiyatları biraz tuzlu



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.