Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
27
Cevap
2502
Tıklama
4
Öne Çıkarma
Cevap: NASCAR pilotu oyunlardan öğrendiği taktikle elenmekten kurtuldu: Aracı duvara sürttü (2. sayfa)
H
geçen yıl
Yarbay

Araç sürüyor musun bilmiyorum ya da yarışıyor musun bir yerlerde... Bi asetto corsa veya benzer bi oyun oyna dediğimi anlarsın. Yani olay 10 tur aynı çizgide dönüyor gibi geliyor ama bu işi bilerek izleyene "aynı dönüyor, hep düz git viraj dön" değil işte. Mesela dışarıdan bakıldığında Gt3 arabası sürmek kolay gelir. Halbuki hiç kolay değil. Hele ki yüksek hızlarda çıkıldığında olay bambaşka faktörlerle harmanlanıyor. Bence ilgini çekmemiş. Yoksa yüzbinlerce kişi alan devasa tribünü koymazlar oraya. Sen TV başında sıkılıyorsun adam oturup canlısından sıkılmıyor?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @darkaura
D
geçen yıl
Yarbay

şahsen nascar takip eden birisi değilim ancak youtube'da falan denk gelince izliyorum videoları ama bence çok keyifli bir yarış. çok fazla araç geçme olduğu için adrenalin çok çok üst seviyede. f1'de bir araç diğerini geçince olay oluyor, nascar'da geçmeyince oluyor. tabii ki seviye olarak f1'e hiç birisi yetişemez de ben sadece örnek için kullandım. merak eden varsa bakmasını tavsiye ederim.



C
geçen yıl
Yarbay

Nas var diyorlardı, demek ki Car'da da nas varmış



T
geçen yıl
Yarbay

kesın turkıyedekı dolandırıcılardan ogrenmiştir ne oyunu



C
geçen yıl
Binbaşı

Abartı tekerlere sahip kamyonetlerle hurda arabaları parçalamayı maharet sanıp yarışma yapan bir güruhun atlı karınca eğlencesini herkesin beğenmesini beklemek kibirdir...




Bu mesajda bahsedilenler: @zotacing
E
geçen yıl
Teğmen

aga be nascar 2015 te en öne gecip kaza yaptırarak ne birinci olurdum sdkhgsıkdg



C
geçen yıl
Yarbay

Survivor felan daha zevkli dimi ya.




Bu mesajda bahsedilenler: @darkaura
D
geçen yıl
Yarbay

izleyene sormak gerek.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.