Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
269
Tıklama
0
Öne Çıkarma
sony xp500 vs jbl partybox 110
M
geçen yıl
Çavuş
Konu Sahibi

merhabalar sony xp500 mu yoksa jbl 110 mu alsam karar veremedim. kagit uzerinde sony daha mantikli gibi duruyor watt degeri daha yuksek, daha ucuz, fakat yorumlarda insanlar jbl i ovuyor kafam karisti. siz olsaniz hangisini onerirsiniz. veya o fiyatlar civarinda farkli bi oneriniz varmi. dikkat ettigim seyler tasinabilirlik, bass performansi ,mikrofon girisi olmasi(olmasa da olur). bu tur ozellikler.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

G
geçen yıl
Yarbay

Tereddütsüz jbl 110 her türlü çok daha iyi sonuç alırsınız. Sony malesef Jbl seviyesinde değil. İkisini yan yana koyunca fark şaşırtır



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @masterofpeoples
M
geçen yıl
Çavuş
Konu Sahibi

ya bilmiyorum jbl diyolar internettede fakat sony daha ucuz ve daha guclu duruyor bass acisindan falan daha cezbedici duruyor. sonynin watt degeri olarak birkac site yorumunda 300 watt civari oldugunu soyleyenler vardi fakat net bi bilgi yok. jbl de 160 watt yaziyordu. tabi rms falan olabilir tam bilmiyorum ama sony daha guclu izlenimi verdi. jbl mi almaliyim diyorsunuz?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.