Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
198
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Telegram'ın ücretli gönderiler özelliği, iOS uygulamasından kaldırılacak
A
geçen yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Telegram'ın ücretli gönderiler özelliği, iOS uygulamasından kaldırılacak
Telegram'da geçtiğimiz günlerde keşfedilen gizli gönderiler, ödeme yaptığınızda açılmaktaydı. Mesaj içeriğini görmeniz için belirli bir ücret ödemenizi gerektiren uygulama hakkında ortaya çıkan bazı söylentilere göre Apple, Telegram'dan bu özelliği iOS uygulamasından kaldırmasını istedi.



Ayrıca Bkz.Telegram, OnlyFans'a mı dönüşüyor? Gönderiler ücretli yapılabilecek



Telegram geliştiricileri, geçtiğimiz günlerde özel içerikler için yeni bir ödeme şekli sağlayan @donate adlı özel bir bot yayınladı. Botun yardımıyla kullanıcılar, yayınlarının içeriğini (fotoğraf veya video) gizleyebilecek ve görmek isteyen kullanıcılardan ücret talep edebileceklerdi. Ancak bu özellik, platform tarafından resmi olarak açıklanmadı ve bu da hala test edilmekte olduğunu gösteriyor.



Telegram'ın yeni özelliği ücretli gönderiler, App Store'un ödeme sistemini atlıyor



Bir Telegram sözcüsü 9to5Mac'e verdiği demeçte şirketin ücretli gönderi özelliğini test etmediğini bunun yerine, bazı içerik oluşturucuları üçüncü taraf izle ve öde botlarını kullandığını söyledi. Telegram CEO'su Pavel Durov, platformun bu botları kullanarak yapılan işlemler için kullanıcılardan hiçbir zaman ücret almayacağını söylediği bir mesaj paylaşmıştı. Ancak haber yayıldıkça Apple'ın Telegram'dan bu özelliği iOS uygulamasından kaldırmasını istediği bildirildi. 



Telegram'ın ücretli gönderiler özelliği, iOS uygulamasından kaldırılacak
Alternatif ödeme sistemleri kullanarak uygulama içi içerik satmak App Store yönergelerine aykırı. Ve App Store'un uygulama içi satın alma sistemi yerine kendi ödeme sistemini kullanan Telegram, muhtemelen Apple'a yapılan her satıştan %30 komisyon ödememek için App Store'un uygulama içi satın alma sistemini kullanmamaya çalışıyor.




Kaynak:https://9to5mac.com/2022/10/28/telegram-paid-posts-channels-apple-in-app-purchases/

 Haberi Portalda Gör

_
geçen yıl
Binbaşı

adamların marketi yazılım koymaya gör hemen çöküyor yazılıma.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
geçen yıl
Binbaşı

Nayıır noolamaaaz vücudunu satan kadınlar nasıl para kazanacakkk





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladro -- 30 Ekim 2022; 11:21:14 >


B
geçen yıl
Yüzbaşı

Adamların marketi sayesinde para kazanıyorsun ama komisyon vermemek için kendi ödeme yöntemini dahil ediyorsun. Sizin eve biri yerleşsin ama kiraya ortak olmasın olur mu?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @_köle_
_
geçen yıl
Binbaşı

kirayı zaten girişte ödüyorsun asıl sorun kira ödedikten sonra evin içine her girdiğinde tekrardan para istiyor senden.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.