Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
287
Tıklama
0
Öne Çıkarma
3D Printer Heading failed! Uyarısı
K
geçen yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar ben yazıcıdan şimdiye kadar hep pla baskı almıştım şimdilerde ise abs kullanmaya başladım yazıcının kalitesinde falan bir sorun yok ama ilk ısınırken bu hatayı veriyor
< Resime gitmek için tıklayın >
Yazıcı marka modeli creality ender 5 plus
Tablayı 2 sıcak hava tabancası ile ısıtırsam hata çok az çıkıyor hatta çıkmıyor bile denilebilir bu sorun nasıl önlenebilinir tabla ısıtıcısı uzun sürsede bu hatayı vermeden ısıtsa benim için yeterli 60-70 dereceden sonra hemen bu hatayı veriyor. Yazıcının çevresinide ısı yalıtım malzemeleri ile kapladım ama yine bu hatayı veriyor çözümü nedir ?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

G
geçen yıl
Binbaşı

Selamlar,
Bildiğimden değil ama "beklenen sürede ısınmadı" gibi bir hata vermiş.
Eğer gerçekten de yatak ısıtması çok yavaş oluyorsa ısıtıcıda problem olabilir.
Eğer yatak 60-70 dereceye hızlıca geliyorsa belki ısı algılayıcısında bir sorun olabilir.(ekranda yatak sıcaklığını doğru gösteriyor mu?)

Bir de tabla 60-70 dereceden sonra bu hatayı veriyor demişsiniz. Kaç dereceye ayarlıyorsunuz ki?



K
geçen yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar ben abs malzeme kullanıyorum o yüzden tablanın 100-110 derece falan olması gerekiyor biraz daha araştırdım ve sorunun yazılımsal olduğunu buldum ısınmanın biraz uzun sürmesinden dolayı güvenlik için bu hatayı veriyormuş



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.