Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
140
Tıklama
2
Öne Çıkarma
TCL Nxtwear S akıllı gözlükler destek arıyor
E
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

TCL Nxtwear S akıllı gözlükler destek arıyor
Akıllı gözlük konusunda ısrarlı bir şekilde çalışmalarını devam ettiren Çinli TCL, yeni gözlükleri için kitle fonlama platformlarının yolunu tuttu. TCL Nxtwear S bağışlar ile hayata geçecek.



TCL Nxtwear S özellikleri ve fiyatı



TCL Nxtwear S gözlük modeli önceki nesle göre biraz daha iyileştirilmiş. Sony micro OLED Full HD ekran 140 inçlik bir yansıtma havası oluşturuyor. Ayrıca 2D içerikleri de ölçeklendirme ile izleyebiliyorsunuz. DCI-P3 renk gamının yüzde 90’ını kapsayan ekran mavi ışık filtresine sahip.



Ayrıca Bkz.TCL NXTWEAR G akıllı gözlükler duyuruldu



Dahili hoparlör Bluetooth üzerinden akıllı telefonlara bağlanabiliyor. Gözlüğün bağlantısı ise kablo ile oluyor. Windows ve Android işletim sistemleri hali hazırda desteklenen sistemler. iOS cihazları ise özel bir adaptöre ihtiyaç duyuyor. Genelde içerik tüketimine hitap eden TCL Nxtwear S gözlük modeli 329$ bağış karşılığında veriliyor ve Kasım ayında hayata geçecek.




Kaynak:https://www.gizmochina.com/2022/10/16/tcl-launches-nxtwear-s-smart-glasses-crowdfunding-kickstarter/

 Haberi Portalda Gör

M
2 yıl
Yarbay

Apple akıllı gözlük çıkarırsa alırım. Apple bir şeyi yaparsa tam yapar. Ürünü mükemmel hale getirmeden piyasaya sürmez. O yüzden akıllı gözlük alacaklara Apple bekleyin derim .



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
2 yıl
Yarbay

çok da şart bi teknoloji değil tabi, tmm bekleyelim




Bu mesajda bahsedilenler: @Moueson
D
geçen yıl
Yarbay

Nasil alabilirim




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.