Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
174
Tıklama
1
Öne Çıkarma
İflasa sürüklenen Celcius hakkında ABD Adalet Bakanlığı'ndan karar
T
2 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

İflasa sürüklenen Celcius hakkında ABD Adalet Bakanlığı'ndan karar



ABD Adalet Bakanlığı, dava sürecinde olan borç verme platformu Celsius için herhangi bir şekilde para çekme işlemlerine izin verilmeyeceğini duyurdu. Bakanlık, Celsius’un sahip olduğu kripto varlıklar ve bilançosu ile müşterilerine ödemesi gereken borç yükümlükleri arasındaki ilişkiyi henüz tam anlamıyla sonuçlandırmadı.



Kripto borç verme platformu Celsius, iflasını açıklamasının ardından, müşterilere fonlarını iade etmek için yeni yollar aramaya başlamıştı. Celsius, bu ayın başlarında müşterilere fonlarını iade etmek için mahkemeden talepte bulundu. Yetkililer buna itiraz etti ve soruşturma tamamlanana kadar bunun reddedilmesini istedi.  



Ayrıca Bkz.Kripto borsası WazirX, çalışanlarının yüzde 40’ını işten çıkardı



Söz konusu yapılan itirazda şu ifadelere yer verildi:



“Bu önergeleri değerlendirmek için gerekli olan gerçekler, Denetim Görevlisi Önergesi tarafından şeffaflıktan yoksun olarak tanımlanan ve Denetim Görevlisinin Denetim Görevlisi Raporunda araştırmak ve analiz etmek zorunda olduğu kesin gerçeklerdir”



Son olarak belirtmek gerekirse Adalet Bakanlığı, Celsius’un hesapları birleştirmesi ve müşterilerin hesaplarında neden değişikliklikler yapıldığı hakkında daha fazla bilgi talep ediyor.



 Haberi Portalda Gör

M
2 yıl
Binbaşı

Zengin olmak için kripto peşinde koşuyorsan tokatlanırsın. Amerika da olsan tokatlanırsın. Nerede olursan ol, tokat manyağı yapar donuna kadar alırlar. Kumar böyle birşey.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.