Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
192
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Maurice Leblanc – Arsen Lüpen Kibar Hırsız
N
2 yıl
Er
Konu Sahibi

Kitabın Konusu

Maurice Leblanc Arsen Lüpen Kibar Hırsız Kanundan değil suçlunun yanında bulunan, yaptığı işleri titizlik ile planlayan, polislerin davasını yürütmek istemediği, yakalansa da bir yolunu bulup kaçan, Sherlock Holmes’u bile şaşırtan, esprili, zeki, oldukça centilmen ve özgüvenli bir hırsız olarak soyulmayı hak eden kişileri hedefine alan birisi.

Kitap dokuz hikaye’den oluşuyor. Hikayeler farklı zamanlarda geçip birbirlerini tamamlayıcı nitelikte, ayrıca son hikayeyle de sonraki kitaba bir kapı aralanıyor. Hikayeler gerek bakış açılarıyla gerek ayrıntıları ile bizi şaşırtmayı beceriyor ve kitaba olan odağımızı fazlalaştırıyor.

İlk hikayemiz Arsen Lüpen’in tutuklanması. Bir gemi seyahatinde yaşananlar konu ediniliyor. Tabi giriş hikayesi olduğundan çok hızlı değil. Tabi onun meşhur takipçisi Ganimard da kitapta kendine yer ediniyor.

Kaynak: E-Kitap Store



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.