Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
309
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Zorin OS mu Mint mi
Y
2 yıl
Er
Konu Sahibi

Hoşgeldiniz hem öğrenmek hem oyun hemde merak açısından linuxa geçiyorum ama 2 işletim sistemi arasında kaldım Linux Mint yada Zorin Os (zorin ubuntu tabanlı eski pcler için bir os) ben kaldım sizden yardım istiyorum (yaw linux boş iş geçme xdxd diyenler konudan çıkabilir)



W
2 yıl
Yüzbaşı

Sistemin iyiyse zorin os lite , değilse mint. Zorin lite olsa bile ek paketleri ve özellikleriyle her türlü daha çok kaynak harcayacaktır ve anlık takılmalar daha çok olacaktır.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
Y
2 yıl
Er
Konu Sahibi

4 gb ram 3.37 ghz işlemci ekran kartı maalesef yok ram 8 gb olursa ve ekran kartı amd radeon graphics olursa geçilebilir çünkü gördüm adamlar fps uöuyoruyor zorin geçerek





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yoshiko -- 19 Eylül 2022; 20:48:32 >


Bu mesajda bahsedilenler: @WRRKRR
A
geçen yıl
Onbaşı

Hocam Lite yerine en azından core kullanması daha iyi olmaz mı? Lite'da çoğu özelliği yok, Zorin'in güzel featureları var benim gördüğüm, Core ve üstüne açık çoğu. Lite kuracağına mint kursun bari.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @WRRKRR
W
geçen yıl
Yüzbaşı

Ondan haberim yoktu hocam dediğinizde olabilir.
Ekran kartının olmayışı biraz kötüler, zorin çok hantal bir sistem. İlk başlarda hızlı gibi görükse de gtx ekran kartlarında bile bazen performans sıkıntısı yaşatabiliyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WRRKRR -- 7 Kasım 2022; 23:48:27 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Azsharax
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.