Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
408
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Güvenlik Kamera Sistemini Uzaktan İzleme Hakkında
W
2 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhabalar işyerimizin 2 Şubesi var. Her ikisinde de güvenlik kamera sistemi takılı. Fakat uzaktan izleme konusunda tavsiyelerinize ihtiyacım var. 1.Şubede 16 kameralı kayıt cihazı var ve biz bu sistemi MXPRO programı ile izleyebiliyoruz(Android ve İOS telefonlardan). 2.Şubede ise 9 kameralı Dunlop marka kayıt cihazı var bu sistemi de HIK-CONNECT programı ile Android ve IOS telefonlardan, IVMS 4200 programı ile de bilgisayardan izleyebiliyoruz.
Asıl sorum şu bir Televizyon almak istiyoruz Android işletim sistemi olan bunun üzerinden HIK-CONNECT ve MXPRO programları sayesinde verimli ve basit bir şekilde güvenlik kamera sistemi izlenebilir mi? Android TV’de Android sürümünün versiyonu önemli mi? Android TV Play Store da HIK-CONNECT ve MXPRO’ları bulunmadığı için apk yükleyeceğim sorun yaşarmıyım. Yada normal bir televizyon yanında Android TV BOX (Mi BOX vs.) alıp yine aynı şekilde HIK-CONNECT ve MXPRO programları sayesinde izlenebilir mi? Yoksa MINI PC alıp bilgisayar üzerinden mi izlemek daha sağlıklı olur?
Tüm tavsiyeleriniz açığım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.