Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
403
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Gezinti motoru tavsiye
O
2 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

İyi günler. Yaz başı 50znu ec aldım ehliyet olaylarından dolayı. Ay sonu satıp ehliyete yazılıp bu arada da bir motorsiklet denk getirme niyetindeyim. Arabam var, motora genel olarak keyfi biniyorum.
Genel olarak kuba superlight türü chopperlara baktım oturuş ve sürüş konforu olduğu için.
Konu hakkında deneyimli arkadaşlar 50bin tlye kadar bütçe ile model önerirlerse sevinirim.
Kriterler;
Görünüş - yakıt - konfor - sağlamlık.
Bu dörtlü arasında bi denge arıyorum :) hız benim için listede çok altta. Yormadan 100km/s hız, 120 falan max hıza çıksa yeter hatta çok bile :)
Yazıyı okuduğunuz için teşekkürler.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
2 yıl
Yarbay

kuba süperlight 200 güzel makineler,ben kullandım.parça kalitesi nispeten iyi ve tedarğindede sorunu yok.çok rahat,konforlu bir sürüş motorudur.Uzun yolda yapabilirsiniz.Motorun şişmesi,tıkanması olmuyor.yağını 1500 km de bir değişim ile size sorun çıkartmaz.sadece lastiklerini michlein almanızı öneririm,çok daha iyi yol tutuş ve güvenli sürüş sağlıyor.



O
2 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Selamlar. benim de onu gözüm kesiyor. Sıfır km olanlar nedense 125cc ama mat siyah yakışıklı bişey. Sizce bu motorun ikinci eli max kaç yaşında alınmalı ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.