Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
131
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Samsung Galaxy Z Flip 4 ve Z Fold 4 yeni performans profili ile geliyor
M
2 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Samsung Galaxy Z Flip 4 ve Z Fold 4 yeni performans profili ile geliyor



Katlanabilir akıllı telefon pazarının lideri Samsung, geçtiğimiz hafta yeni amiral gemi cihazlarını tanıtmıştı. Cihazlar, önceki nesile benzer tasarımlara sahip olsa da her açıdan daha gelişmiş olarak karşımıza çıkıyorlar. Unpacked etkinliği ve sonrasında oldukça ilgi çeken cihazlar, bazı müşterilere erken ulaşmaya başlamış. Cihaza erkenden erişenler, bazı özellikleri ortaya çıkarıyor.



Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 ilk izlenimler!



Hafif performans modu Snapdragon 888’den daha yüksek performans sunuyor



One UI 4.1.1 ile gelen Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4, yeni performans seçenekleri ile dikkat çekiyor. Cihazlar, ayarlarda “Performans Profili” menüsü ile geliyor. Bu menü ile iki farklı performans profili sunuyor. “Standart” profili Samsung’un önerilen performans ve pil ömrü dengesine sahipken “Hafif” performans modu, pil ömrü ve soğutma verimliliğine öncelik veriyor.



Samsung Galaxy Z Flip 4 ve Z Fold 4 yeni performans profili ile geliyor



Cihazlara erken erişim sağlayan bir Reddit kullanıcısı, iki performans profilini detaylı testlerden geçirmiş. “Hafif” performans modu, genelde “Standart” profile göre %20 daha az performans sunuyor ancak bu profili kullanırken cihazlar, çok daha az ısınıyor. Ayrıca “Hafif” performans modunun, önceki nesillerde kullanılan Snapdragon 888’den daha yüksek performans sergilediği de görülüyor. Performans ve verimliliğe önem veren Snapdragon 8+ Gen 1, One UI 4.1.1’in yeni özelliği ile daha da verimli bir kullanım sunacaktır.



rSamsung Galaxy Z Flip 4 ve Z Fold 4 yeni performans profili ile geliyor




Kaynak:https://www.reddit.com/r/GalaxyFold/comments/wokjz7/as_some_of_you_might_know_in_the_oneui_411_there/?utm_medium=android_app&utm_source=share
Kaynak:https://9to5google.com/2022/08/15/galaxy-z-flip-4-fold-4-battery-profile/

 Haberi Portalda Gör

İ
2 yıl
Yüzbaşı

Isınıp zamanla güncellemelerle eskiyen yavaşlayan Samsung



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

A
2 yıl
Yarbay

O bu değil de ortadaki kat izi ne zaman gidecek?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.