Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
137
Tıklama
1
Öne Çıkarma
TRON kurucusu Aave tarafından bloke edildi
E
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

TRON kurucusu Aave tarafından bloke edildi



Kara para aklandığı iddia edilen Tornado Cash gizlilik odaklı DeFi platformunun ABD tarafından kara listeye alınması ve web sitesi dahil iletişim hesaplarına erişim yasağı getirilmesinin yankıları devam ediyor. Bazı kişiler ise farklı planlar içerisinde.



Justin Sun engellendi



Tornado Cash platformu ve ilgili tüm cüzdanlar ile iş yapan kişilerin yargılanma tehlikesinin olması nedeniyle diğer kripto para platformları ve borsalar cüzdanlara veya bu kişilere yönelik tedbir uygulamaya başladı.



Ayrıca Bkz.Tornado Cash geliştiricisi gözaltına alındı



İşin ilginç tarafı Tornado Cash ile ilişkili cüzdanlardan kripto para piyasasındaki ünlü isimlerin cüzdanlarına 0.1 ETH gönderilmeye başlandı. Bunlardan birisi TRON ağının kurucusu Justin Sun oldu. Gönderenin kim olduğu bilinmezken Aave platformu hemen Sun’ın adresine engel koydu.



Sadece Justin Sun değil pek çok önemli kişi Twitter üzerinden şikâyetlerini dile getirmeye başladı zira elde olmayan bir nedenle Aave hizmetlerine erişememek büyük sıkıntı oluşturdu. Gelen son bilgilere göre Aave platformu ön sunucularında yaptığı bir optimizasyon ile ETH transfer edilen cüzdanların engelini kaldırmaya başladı. Bununla birlikte Tornado Cash mevzusu daha çok su götürecek gibi görünüyor.




Kaynak:https://wccftech.com/tron-founder-justin-sun-is-now-blocked-on-aave-after-receiving-a-random-gift-of-0-1-ethereum-from-tornado-cash/

 Haberi Portalda Gör

B
2 yıl
Çavuş

milleti dolandırıp 3 kurus parasını hacılayıp richie rich gibi yasıyorlar



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.