Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
107
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bilgisayar Kasası Seçerken Nelere Dikkat Ediyorsunuz? (Anket)
F
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Not: Bu konuyu açmamın sebebi reklam yapmak değildir. Şuan ve ileride hiçbir zaman marka ismi, görseli ya da linki paylaşmayacağım.

Merhaba Arkadaşlar,
Yıllar geçtikçe, özellikle teknoloji alanında görselliğin değeri kat ve kat arttı. Kendi adıma tasarım ve görselliğin değeri artmışken hala bazı ürünlerin şekillerinin, tasarımlarının birbirine benzer olması beni rahatsız etmekte. Yaklaşık 6 ay önce bu gibi sorularla başlayan yolculuğumda, önce kendim için bir kasa yapmayı ve ardından böyle bir kasa üretmeyi hedef edinmiş bulunmaktayım. Aşağıda bulunan sorulara ve ekstra kendi görüşlerinizi eklerseniz çok mutlu olurum.
Kısaca kasayı özetlemek gerekirse, alışılmışın dışında tasarım odaklı bir kasa, boyut olarak full tower olarak tanımlanabilir, extended ATX anakartlara desteği bulunmakta. Tamamiyle üst düzey kasalarda bulunan malzemelerle aynı şekilde üretilecek, aynı anda 480mm radyatör, 360mm radyatör, 240mm radyatör ve ekstra olarak 4 fan montajına imkan sağlıyor.

1) Custom ya da normal kasa alırken bilinir marka tercih etmek sizin için ne kadar önemli? Sadece metal ve temperli camdan oluşan bir kasa alıyorken marka değeri sizin için ne ifade ediyor?

2) Yüksek fiyatlı (5-10bin lira arası) kasalar hakkında ne düşünüyorsunuz?

3) Varolan kasaların tasarımlarından ne kadar memnunsunuz? Sizce yeni perspektiflere ihtiyaç var mı?

4) Bir kasa alırken yanında birkaç tane fanla beraber gelmesi sizin için önemli mi? Fansız olması yerine, üzerinde isimsiz birkaç adet fan olmasını tercih mi edersiniz?

5) Kablolama alanları ne kadar önemli? Kablolama alanlarının düzenli dar olmasını mı yoksa geniş ve herhangi kablo yönlendiricilerin olmamasını mı tercih edersiniz?

6) Kasa yan kapağının kolay açılıp kapanabilmesi sizin için ne kadar önemli?

Cevaplamak istediğiniz soruları cevaplayıp, eklemek istediğiniz ekstra görüşlerinizi belirtirseniz çok sevinirim.

İyi forumlar dilerim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.