Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
3715
Cevap
209294
Tıklama
21
Öne Çıkarma
Cevap: Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (195. sayfa)
M
5 gün
Yüzbaşı

turktelekom dan 500 mbit internet talebinde bulundum.kullandığım altyapı üzerinden vereceklerini söylediler. fiyat çok yüksek ve ayda modem ücreti 120 tl gibi tekliflerini kabul etmedim.
Turknet müşteri hizmetleri ile görüştüm. telekom ile anlaşmalarının 100 mbit olduğunu fazlasını veremiyeceklerini söylediler.
superonline ye gittim. oturduğum bölgenın telekom altyapısı olduğunu ve telekom altyapısı üzerinde 100 mbit için çok yüksek fiyat teklifi alınca,en uygun olanı Turknet e karar verdim.
ayrıca bir durumda şu. internet sağlayıcılar arasında rekabet durumu yok. hepsi anlaşmış ve büyük şehirleri altyapı anlamında paylaşmışlar.




Bu mesajda bahsedilenler: @KYTECHNGAMING
G
dün
Yüzbaşı

Binada Süperonline ve Türktelekom fiber var şuanda Süperonline 200mbit+tvplus aboneliğim var



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
K
23 sa.
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar grese,

Bilgi, destek yada benzeri konular hakkında taleplerinizi detaylıca buradan iletebilir yada destek@keenetic.com.tr adresimi üzerinden bizlere her zaman ulaşabilirsiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @grese
M
17 sa.
Yüzbaşı

ne güzel. iki seçeneğin olması. bizde bizim binanın olduğu caddede telekom fiber. bir üst cadde superonline,bir üstü vodafone. resmek paylaşmaışlar ve vatandaşı çaresiz bırakmışlar. örneğin vodafone ye gidiyorum " sizin bölge turktelekomun,100 mbir verebiliriz" diyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @grese
M
16 sa.
Yüzbaşı

keenetic desteğini beğendim.
Keenetic Hopper DSL AX1800 aldım ana modem olarak kullanırken birde menzil genişletici Keenetic Voyager Pro aldım.maalesef voyager kablosuz alışı çok zaif kaldı. 10 metre karşıda bile sağlıklı sinyal alamadım.Keenetic Voyager Pro yu ana modem yaptım.Hopperi menzil genişletici olarak ayarlamaya çalıştım. kablosuzda sıkıntı yaşayınca 2167093200 den önce Muhammed bey ile görüştüm.Muhammed bey beni Tuzladaki Karadağ Elektronike bağladı.
bir daha aradım.Mustafa Bey yardımcı oldu sorunu giderdiler.
Burada özellikle forumdaşlarla paylaşmak istediğim durumlar var.
wifi 6 bir hikaye 5 daha stabil. mess dedikleri sinyal birleştirme kaliteyı düşürüyor.
Keenetic Sprinter AX1800 ,Keenetic Voyager Pro dan daha ucuz ve daha verimli olabilir.
ayrıca maalesef satıcılar ürün hakkında yeterli bilgiye sahip değiller. hepsiburada dan Keenetic sprinter satın aldım.satıcıya soru olarak "fiber modem olarak kullanılır mı" diye sordum "hayır" deyince Hopper aldım. Sprinter almış olsaydım 2.700 tl harcıyacaktım. satın aldığım Hooper ve Voyagere 7.500 tl masrafım oldu.




Bu mesajda bahsedilenler: @KEENETIC
K
12 sa.
Yarbay

Doğru bilgiler için buradayız. @mamoste1




Bu mesajda bahsedilenler: @mamoste1
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.