Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
65
Cevap
4178
Tıklama
44
Öne Çıkarma
Cevap: Hastane randevuyu bir dahaki yıla verdi :D (4. sayfa)
N
2 yıl
Binbaşı

Çoğu bölümde aylarca sonraya sıra veriyorlar. Gittiğinde de doğru düzgün muayene, tedavi olmuyor. Doktor 5-10 dakika ayırıp başka hastaya bakıyor. Sağlık personelinin çoğu hastalara köytü davranıyor. Güleryüzü bırak. Hep azarlama, bağırma. Bu şartlarda hastaneye gitsen bile hastalığına çözüm bulamıyor rezil oluyorsun.



D
2 yıl
Yarbay

Yıllar önce Ege Üniversitesi - diş teli için 7-8 yıl beklersiniz diyordu. Aklım almadı o dönemde yani bu aşırı uzun bir süre. Genç birinde ağız bozukluğu acayip ilerler. Hadi para vardı o dönem özelde yaptırdık çocuğa, olması ne halt edeceksin.

Bunu da geçtim, malum kadınlar belli yaştan sonra meme kanseri riski yüksek oluyor. 12-15 ay sonraya gün veriyorlar. Yani bunun anlamı şöyle bence. Diyelim bir şüphe var kist falan, o kadar sürede öyle ilerler ki her şey olabilir ölüm dahil.

Bu çağda bu konuları aşmış olmak lazımdı bence.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 15 Ağustos 2022; 18:27:25 >


Bu mesajda bahsedilenler: @realgs
F
2 yıl
Yarbay

Biz yaptık bay kemal biz .



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

G
2 yıl
Yarbay

Tarih manidar



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

M
2 yıl
Yarbay

Sorun 1-2 yıllık değil arkadaşlar belki de 10 yıldır büyükşehirlerde önemli testlerde olağanüstü sıkıntı yaşanıyor, küçük yerde test daha kolay oluyor ama bu sefer ileri aşamada değerlendirecek doktor bulamıyorsun.



V
2 yıl
Binbaşı

Holter takmaya 8 gün sonrasına gün verdiler. Şaka gibi. 2 ay önce başka hastanede aynı gün takıyorlardı.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.