Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
57
Cevap
2500
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Cevap: AKP'NİN OYU YÜZDE 30 BANDINDA GALİBA (3. sayfa)
E
2 yıl
Yarbay

beni ilgilendiren kısım 2023'te ilk defa oy kullanacak gençlerin bile oy oranı %12.
gerçekten ürkütücü bir rakam.



R
2 yıl
Yarbay

Kırsal kesim bağnazlığın membağı. Bu heriflerin gönlüne hoş gelen bir iki kelam et tamamdır. RTE kendi bam tellerinden çaldığı için çok büyük kısmı açlıktan sürünsede vazgeçmez.

Üstüne propagandanın kitabını yazmış havuz medyası, muhafazakar kesimin şeriat sevdası + sosyal yardımlarla ayakta kalan kesimler eklenince %30 'un altına düşmesi çok çok zor. Bunun için nesil değişmesi lazım.
şuan cumhur ittifakının ortalama toplam oyu %38 . Seçim falan kazanamazlar lakin mümkün olduğunca az oy olarak giderlerse bilhassa yolsuzluk ve sığınmacıların hesabını sormak daha kolay olur. Zira bürokraside güçlü bir direnç ile karşılaşılacak umarım bunun hazırlıklarını yapıyordur muhalefet.

Seküler kesmin en büyük şansı ,siyasal islamın Erdoğan sonrası için kendilerini hazırlamamaları . İkinci bir lider yapısı oluşturamamaları. Bu nedenle çok istedikleri şeriat havada asılı kalıyor,sürdürebilecek güçlü lider profili yok. Olanını da eften püften sebeblerle uzaklaştırdılar yada muhalefete kaptırdılar .Boş yere cumhuriyet değerlerini aşındırmakla kalıyorlar.

Kurdukları baskıda büyük bir sekulerizm patlamasına neden oluyor, olmayada devam edecekler.

Bunlar ilk geldiğinde lise 1 öğrencisiydim, arkadaşlarıma" Gelen gideni aratacak" demiştim. Gelinen nokta ise fazlasıyla aratmaları oldu.

Erdoğan'ın önümüzdeki seçimi kaybetmesi emekli olması anlamına gelir. her halukarda 2028 seçimlerinde ne Erdoğan, ne Akşener, nede Kılıçdaroğlu siyasette kalabilir. En son böyle toplu değişim 90'ların sonunda olmuştu. Demirel'in görev süresi bitmişti Ecevit'in hükümeti ise devrildi.

Kısacası ömrüm yeterse benim asıl merak ettiğim 2028 seçimleri olacak. Siyasal islamın bayrak taşıyıcısı ne olacak ,imamoğlu aktif siyaset içinde olacak mı? siyaset arenasına kimler çıkacak bunları gerçekten çok merak ediyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 11 Ağustos 2022; 14:27:53 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
2 yıl
Yarbay

Ekmek 20 lira olsa bile:

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

S
2 yıl
Yüzbaşı

su ekonomide %30 alirsa buyuk basari olur



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

G
2 yıl
Binbaşı

Bugün markete gittim marketteki abi müslümanlar uyandı yakında bütün gevurları içimizden ayıklıcaz bu cumhuriyette yıkılacak getirdikleri bu iğrenç gevur düzenide tarzında laflar etti. Cumhuriyetin yıkılması yakındır biz müslümanlar olarak bu ülkeyi eski haline döndüreceğiz cihat yapıcaz diyor. Ağzının payını verdim bir müslüman olarak ama bu kafada milyonlarcası kör sağı ve beyinsiz bir şekilde tayyibe tapıyorlar. Neymiş çocukları etkileniyormuş toplum gevur oluyormuş kafir oluyormuşuz. Bizi kafir yapmışlar vs vs bu kadar aptal ordusunu bir arada görmedim. Akıl sağlığından olursun bizim başımıza modern zeki ve demokrasi aşığı biri getirmemiz lazım yoksa gidiş gidiş değil ben müslümanım ama bu koyu sağcı islamı kullanan yobaz tayfa gücü eline alınca cozutuyor



C
2 yıl
Yarbay

Sokak röportajlarında görülen kesim ile burada görülen fanatik akpli kesime kimse bir şey anlatamaz, o yüzden hala akp bu oyu alıyor.

Ölse rteden başkasına oy vermeyecek adamı hangi muhalefet nasıl ikna etsin?

Mesela hala lozan 2023te bitecek diyen ve bu yüzden bu seçimde de rteye oy verin diyenler dolu. Kendi kulaklarımla duydum.

Örnek:
https://twitter.com/aykiricomtr/status/1557652125542481921





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 11 Ağustos 2022; 17:24:30 >

T
2 yıl
Yarbay

Duyduğuma göre CHP %70 ile kazanacakmış gümbür gümbür geliyormuş :) Tek sorun yapacaklarını ve geleceğe dair çalışmalarını anlatacak bir adayın olmaması. CHP liler şu an kime ve neye oy vereceklerini bilmiyorlar :)



B
2 yıl
Yarbay

Ben söylüyorum. Bu yıl %26, seneye %21 civarına inecekler. Bu sefer kararsızlar dağıtılmış örnek verdim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
2 yıl
Yarbay

işte büyükşehirler dönmeye başladı zaten, sıkıntı küçük şehirler. yoksa ben de 21 sene İstanbul'da yaşadım tek gördüğüm Akp belediyesiydi. (Ali Müfit Gürtuna'yı da saydım zira ha RP ha FP)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 11 Ağustos 2022; 18:32:47 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @hamza5806
Y
2 yıl
Binbaşı

Ülke nüfusunun %32'si sosyal yardımlarla geçiniyor. AKP'nin asgari %30 alması normal değil mi?

https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonomi/turkiye-nufusunun-yaklasik-yuzde-32si-yardimlarla-ayakta-durabiliyor-1917847



T
2 yıl
Yarbay

İç Anadolu çok garip. Instagram arama yerine Konya yazın bakın dersiniz ki Antalya falan.

Ama başkasına gelince ooo sen dinsiz ooo sen açık geziyor.

Ülkenin batısına güneyine bok atarlar ama envayi çeşit uç nokta işlerde muhakkak kendileri de var.

Cem Yılmaz'ın dediği gibi hanı biz marjinaldik .



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Richard Parker
G
2 yıl
Yüzbaşı

Büyü falan yok hocam, cevap Aziz Nesin ;)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
2 yıl
Çavuş

Ne kadar saçma bu CHP kitlesi AKP ye gömmek için harcadığı zamanı daha vizyon sahibi kitleleri hareketlendirecek bir lider arayışında olsaydı belkide 5 belki 10 yıldır iktidardaydı. Maalesef bu ülkede demokrasi yok partiler ve başlarındaki despot liderler. Bu ülkede güya kemikleşmiş kitleli partilerden birşey olmaz. Lider dokunulmaz eleştirilmez bir bildiği var. Sorarsan ama biz eleştiriyoruz. Koltuğa oturan kalkmaz. Bu kadar uzun süre koltukta oturan adamlardanda icraat beklemek yanlış olur. Kesinlikle vizyon sahibi bir süre sonra koltuktan kalkmaya razı biri gelmeli



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @he_man
J
2 yıl
Binbaşı

Hükumetin gelecek hedefleri var.
Mesela yerli otomobil
Kendi dogalgazimizi çıkartmak
Yeni ekonomik sistemi oturtarak üretim odaklı bir ülke olmak
Savunma sanayinde dünyanın sayılı devletlerinden birisi olmak
Simdi soruyorum CHP ve 6li masa bizi heyecanlandıran hangi vaatte bulundu



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
2 yıl
Onbaşı

hayır %70.



S
2 yıl
Yüzbaşı

Daha durun seçime doğru dolara müdahale edilecek, altınlar satılacak, daha çok para basılıp emekli memura vs. dağıtılacak, vergi borcu afları, belki bedelli askerlikte büyük bir indirim veya bir sefere mahsus bedava gibi bir seçim paketi hazırlamışlardır. Seçimden önceki 6 ay bir sahte cennet yaşatabilecekleri konuşuluyor. O zaman zaten aslında "keşke erduvan ekonomiyi düzeltse de başkasına oy vermek zorunda kalmasam" diyenler koşa koşa akp ye atınca yüzde 35 bile olur o.

CHP nin ne mal olduğuysa RTE'nin karşısına Ekmeleddin gibi bir adamı çıkarmalarından belli değil mi? Hepsi danışıklı dövüş. Ekmeleddin kim be? Slogana bak "ekmek için Ekmeleddin" Komik şeyler bunlar.



H
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

bugün gene ankette 28 çıkmış

tehlikeli bir rakam chp daha çok çalışmalı düzgün aday seçmeli



K
11 ay
Er





Bu mesajda bahsedilenler: @Cpt. Billy
P
11 ay
Yarbay

Bu forumda veya Twitterda seçimi farklı kazanıyorsunuz arkadaşlar.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.